RSS Feed for This Post

Fethullah Gülen Cemaati neden intihar ediyor?

fethullah_gulen_silah_intihar

“… Uyduruk delillerle gözaltına alınan kişilerden 10’u serbest bırakıldı. Amaç ilk anda çok büyük skandal var gibi gösterip infial oluşturmak.

Hükümeti yıpratma operasyonu kapsamında cemaatin polisleri tarafından delil kabul edilen şok yalanlardan biri:

Mustafa Demir’in 1,5 milyon dolar rüşvet alarak tarihi eser kapsamını değiştirdiği iddia edilen yerin gerçekte tarihi eser falan değil BOŞ ARSA olduğu çıktı. Yani böyle bir rüşvet olayı olması imkansız. ama Mustafa Demir’in adı medyada dillendi bir kere. Çamur at izi kalsın mantığıyla seçim öncesi onu da Ak Partiyi de yıpratmayı kurdular.

Delil olarak kabul ettikleri şey ise ne idüğü belirsiz birinin telefonda konuştukları..

ben de bir arkadaşımı arayıp “Bakırköy belediye başkanına 3 milyon dolar rüşvet verdik” diyim de bizim CHP’li Ateş Ünal Erzen’i bir gece nezarette yatıralım. Sevmiyorum herifi …” (Sekizinci Henri)

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:beklenen Tarih: Ara 23, 2013 | Reply

    cemaat gerçekten intihar mı ediyor yoksa birileri tarafından ilk önce cepheye sürülecek kadar değersiz olmalarının itirafımı olanlar. Türk aklı burda da amerikan/siyonist aklını yeniyor. onların kaybedecek bir şeyi yok. Cemaat onlar için hiç bir şey ifade etmiyor. Bunuda zaten ilk fırsatta gösterdiler. Ancak Türk aklını gerçekten kutluyorum. Satrancı en kralı oynuyorlar.

  3. Yazan:birkul arayan Tarih: Ara 29, 2013 | Reply

    Fethullah Gülen ve nur cemeatının AK Partisi olan mücadelesi

    Hakan Fidan ın ifadeye çağrılmasıyla tezahür eden ancak kaynağı islami anlayış ve yorumdaki ihtilafa dayanan bu kavganın aktörleri ne yapmak istemektedirler.?

    Tespitler

    1. cemeat ve AKP orduyu ve temsil ettiği statükoyu beraber tasfiye etmişlerdir.

    2.AKP nin idari kesiminin çoğu seyyit kutup ve Hasan el benna nın başlattığı ‘ıhvan’ hareketine yakındırlar.

    3. Cemeat ise ‘yerli’ bir akım olan nur hareketine bağlıdır.

    4.cemeat normalde sessiz ve derinden yavaş yavaş toplumda organize olur bu esnada statükoyla (milli veya gayri milli) çatışmaz

    5. Ihvan hareketi ise daha devrimci, söylemi statükoyla daha kavgacı radıkal akımlara daha açık bir harekkittir.

    6. AKP cemeat ın yetişmiş kadrolarını statükonun tasfiyesinde kullanmış karşılığındada cemeat kadrolarını devletin önemli posisyonlarına getirmiştir

    7. Öküz (statüko) ‘şimdilik’ öldükten (etkisizleştirildikten) sonra Cemeat ülkenin gidişatında daha fazla söz sahibi olmak istemiş ama bu isteği çoğunluğun desteğini alan AKP tarafından karşılık görmemiştir.

    8.Bunun üzerine cemeat harici ve ‘şimdilik’ etkisizleştirilmiş eski milli statüko ile işbirliği yapmaya karar vermiş ve AKP hükümeti politikalarına karşı pozisyonlar almaya başlamıştır. (Mavi marmara)

    9. Cemeatın Hakan Fidan darbe teşşebbüsü AKP nin kararlı adımlarıyla hedefini bulamamıştır

    10. AKP Hakan Fidan olayından ve eski statükonun askeri ucunun (Silivri davası) tasfıyesinden sonra cemeatı devlet yapısından MIT vasıtasiyla temizlemeye karar vermiş ancak uygun zemini beklemiştir.

    11. Hükümet uygun zemini hazırlamak için ‘dershane tartışmasını’ seçim öncesi başlatmış, cemeat ta can damarına yapılan bu saldırıyı devletteki mevcut kadrosuna ve elindeki devlet yapısı kullanılarak elde edilmiş istihbarata (şantaj amaçlı) güvenerek karşılamış ve AKP yi yolsuzluk bahanesiyle vurabileceğini zannetmiştir.

    12. Fethullah Gülen MIT in başlattığı bu sürece verdiği tepki, Cemeat yayın organlarının neşriyatı ve hele ‘evlerine ateş düşsün!’ söylemi AKP in istediği sonucu vermiş ve nurcuların devletten tasfiye programını başlatmıştır.
    Cemeatın yıllar.ını vererek polise sokabildiği kadroların beyin kısmı bir günde tasfiye edilmiş kalanıda daha sonra tasfiye edilecektir (RTE: inlerine girip çıkartacağız)

    13. Bundan sonra cemeatın devletteki bütün üst düzey elemanları ‘silivri benzeri’ bir davayla tasfiye edilecektir.

    14. Amerikan ve israil piyonu olarak itibarsızlaştırılan cemeatın idari kesimi ‘ekmeği ve geleceği tehlikeye giren’ cemeat ın alt tabakaları tarafından ya tasfiye edilecek yada hizaya çekilecektir.

    15. Cemeatın iş bu raddeye geldikten sonra yeni, eski, milli, yabancı her türlü statükoyla işbirliğinden başka alternatifi kalmamıştır. Seçimleri tekrar AKP kazanırsa cemeatı cok iyi bilen bir ekip tarafından 60 yıl geriye itilecektir.

    16. Bunu gören cemeatta Amerika, batı ve israili yanına çekebilmek için Türkiyedeki İran şirketleri yapılanmasını gündeme taşımıştır.

    17. Bataklığa saplanan cemeat çırpındıkça (hükümeti israil lobisine jurnalleme, ellerinde bulunan başka kasetler vs.) açıklandıkça, tasfiyesini hızlandıracaktır.

    18. Eski statüko ve batı ittifakı, suikast dahil ne yapıp yapıp Recep Tayyip Erdoğan ı pasifize etmeye çalışacaktır. Cemeat ın bu işi yapmak için ordu ve poliste canını fedaya hazır yeteri kadar personeli vardır. Bunun için gerekli talimatı Fethullan Gülen meşhur bedduasında vermiştir. (Evlerine ateş düşsün ! Yani öldürün talimatı)

    19. Recep tayyip Erdoğan eğer Kennedy misali pasifize edilmezse seçimlere kadar cemeatın devlet içinde yapılanmış olan ve kendini sadece abilerine karşı sorumlu olan ekibi pasifize edecek (ve kendi hayatının ikamesi için) etmek zorunda kalacaktır.

    vesselam

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin