RSS Feed for This Post

F.Gülen’i kumar masasına yatırdınız ve kaybettiniz. Hepsi bu.

gulen_kaybetti« … Seçimi Atatürk kazanacak… Sandıktan Mustafa Kemal’in askerleri çıkacak… Böyle bağırıyordu Deniz Baykal. Seçim sandığı bir loto değildir. Seçim sandığı bir kur’a, bir tombala değildir. Halk iradesinin ifade bulduğu seçim sandığı bir kumar masası (haşa) değildir. Bu hataya düşen CHP vehmettiği kumar masasına Atatürk’ü yatırdı ve kaybetti.

Dershane ve rant kavgasında görüyoruz ki Gülen cemaatine sızmış olan bazı dünyaperestler Fethullah Gülen’i kumar masasına yatırdılar ve kaybettiler. Hem iktidar olma şanslarını kaybettiler hem de Gülen’e duyulan sevgiyi, saygıyı kaybettiler. Zira aktif cemaat mensubu sayısının çok ama çok fevkinde bir sempatizan topluluğu vardı. Bunu kaybettiler. Cemaat patlamış bir balon gibi sönmekte. Ne yazık ki bu haddini bilmezler dershanelerde asgarî ücretle çalışanları, efendim Afrika’da ve Asya’da nice fedakârlıkla görev yapan ihlas sahibi Müslümanları kendilerine kalkan yapıyorlar. Bazen de talebeleri kalkan yapıyorlar kendilerine. Bu yazıktır, günahtır. Yapmayın bunu. F.Gülen’i kumar masasına yatırdınız ve kaybettiniz. Hepsi bu. Sizden büyük ALLAH var (C.C.) Artık tevbe ediniz ve iktidar hırsını, rant sevdasını terk ediniz. Müslümana yakışan da budur. … » (Ali Parisî Hoca Efendi Hazretleri, 29.11.2013 tarihli hutbesinden)

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:İsa Efsusi Hocaefendi Tarih: Ara 2, 2013 | Reply

    “Ali Parisî Hoca Efendi Hazretleri,” 29.11.2013 tarihli hutbesinden diye yayımlanan, (bababbabababba)Buram buram cehalet kokan yukardaki yazı-mesaj tamamen bir cehalet ürünü..!Bu zavallı hıcalıgı kendinden menkul “PARİSİ” nin farisi keyfiyetle elin oğuşturmasına bişey diyemem…Hadi Fethullah Hocayı kendi dişlerinizle parçalamaya devam edin,Ama ATATURKU ve CHP yi ağzınıza almak için 100 gusül gerek size kirli adamlar.Siz kim din nere…Siz anca Bir menfaat etrafında birbirini yiyeyn din simsarlarısınız…

  3. Yazan:atakan Tarih: Ara 2, 2013 | Reply

    daha kagitlar dagitilmadi zarlar atilmadi Ali Parisî Hoca Efendi Hazretleri vs vs vs…hadi siz bu laflari soylediniz bunu paylasanlarin o saatte akli neredeydi.hala olaylari rant yonuyle bakip lafi gevelemiyormusunuz cok komik oluyorsunuz yok efendim cemaaat icine sizan dunyaperestlermis de kumar masasina yatirmislar da adam gibi cikip deyin gulen ve cemaatini istemiyoruz diye.lafi eveleyip geveliyorsunuz.tayyyipler konar gecer devran doner bakarsiniz adiniz kumar sofralarinda meze olmus…elestirecekmisiniz o zaman saglam verilerle cikin hayali kumar masalarindan masal turetmeyin.cemaat bin tane hata yapmistir ve muhtemelen de yapmaya devam edecektir cikip takilmis plak gibi cemaatin hatalari sayilip duruluyor onlar farkli mevzular dersane konusunda hani su cok sevilen omurgali durusu AK partiye karsi neden yapamiyorsunuz onu anlatin.berbat egitim sisteminin tum vebalini dershanelerin ustune atmis asil olayin sacmaligindan kaciyorsunuz cemaatin hatalarindan nasiplenir gibi faydalaniyorsunuz ve asil konudan uzaklasiyorsunuz.bilincli ya da bilincsiz olarak.taslagin egitim yonuyle ilgili getirecek ve goturekleriyle ilgili konusmak varken hocaefendilerin hazretlerin alintilariyla mi DERIN DUSUNCELERE daliyorsunuz.dar dusuncler bunlar.rabbim hepimize dusunce genisligi versin

  4. Yazan:Remzi Zando Tarih: Ara 2, 2013 | Reply

    Cemaat bi karar vermeli artık,bunlar tarikatmı,cemaatmı,hizmetmi,siyasi oluşummu ?Ben bi vatandaş olarak diyorumki bunlar herşey havanın durumuna göre giyinebilme yetenekleri çok üstün.Ama sert kayay çattılar halkın güveninin icraatları ile kazandığına inanan bir başbakan var karşılarında,onlardan aldığı veya alacağı himmetle değil.Hani şu sözleri varya eğer dersaneler okuma salonları olmasa imiş doğuda herkes dağa çıkarmış.Meğer bu hizmet nelere kadirmiş.Ey cemaat veya hizmet her neiseniz bırakın her devirde renkten renke girmeyi.madem herşeyi herkesten iyi yapan en akıllı olanlar silersiniz kurun partinizi çıkın milletin önüne.Tabi önce amerikada süren tedavinizin bitip eski sağlınınıza kavuşmanız lazım.Allah acil şifalar versin

  5. Yazan:Ekrem Senai Tarih: Ara 3, 2013 | Reply

    Muhterem Ali Parisi’yi iyi bilirim. Hizmetin başında Ali Parisi hazretleri olsaydı diye düşünüyorum, kesinlikle farklı olurdu. Ali Parisi hazretleri siyasete karışmaz, çevresindekileri de karıştırmaz. Parisi menfaat değil, hizmet ehlidir. Cemaat ayırt etmez, bütün müminlere muhabbet eder. Fitne fesad işleri yoktur. Kazandığı paraları da hayır hasenata dağıtır. Makam, mansıp, kadro peşinde koşmaz. Çevresinde CIA, MOSSAD ajanları kol gezmez. Zalime eyvallahı yoktur. İsrail’e, Amerika’ya, Fransa’ya tabasbus etmez. Kendi çevresinin menfaatini umum ümmetin menfaatine yeğ tutmaz. Ali Parisi hazretleri kimdir mi? Ne önemi var ki.

  6. Yazan:kaan aksoy Tarih: Ara 4, 2013 | Reply

    Yahu gene mi hazretleri!!!

  1. 2 Trackback(s)

  2. Ara 13, 2013: Fethullah Gülen’in yeşil kürkü, yeni çıktı bu türkü
  3. Oca 8, 2014: Fettullah abi be, o beddua seni de rezil etti, cemaati de

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin