RSS Feed for This Post

DESTEK: Şirince Yok Olmasın!

http://sirinceyokolmasin.blogspot.com/

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Orhan Kınık Tarih: Şub 18, 2011 | Reply

    İşte görüyorsunuz Kemalist rejimi sorgularsanız evinizi başınıza yıkarlar.Sevan Nişancıyan ”Yanlış Cumhuriyet”i yazmamış olsaydı tüm bunlar başına gelmeyecekti.

  3. Yazan:Fevzi Erbulak Tarih: Şub 19, 2011 | Reply

    Şirince’deki yıkma kararının önlenmesini, Ankara’daki birtakım AKP girişimlerinin önayak olduğu söyleniyor. Güvenilir kaynaklar bunu teyyid ediyorlar.

    Doğal dokuyu bozmayan bu yapıların yıkılması gerçekten acı olacaktır. Kaldı ki deniz kıyılarına fütursuzca yapılan 1.sınıf tatil köyleri, Sarıyer’de talan edilmiş orman arazisi ve Acarlar Evleri dururken…

  4. Yazan:özlem Tarih: Şub 19, 2011 | Reply

    yıkım iptal olmadı. sadece 15 gün falan ertelendi. O yüzden desteğin sürmebi ve rehavete kapılmamak iyi olur.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin