RSS Feed for This Post

ANKET: AKP’den memnun musunuz?

AKP uzun bir zamandır iktidarda. Kimi sorunlarda ilerleme kaydedilirken kimileri yerinde saydı. Çalkantılı bir dönem oldu ve henüz bitmedi. Ekonomik krizler, e-muhtıra, darbeci subaylar, Ergenekon, terör, yobaz laiklik… Liste uzun. Soruyoruz, AKP’den memnun musunuz? Sağ kolonda yeni bir anket var. Fikrinizi bildirin.

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:S&B Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Bu yazıyı okuduktan sonra bu anketi buraya koyanlar kendi vicdanlarında cevaplasınlar…

    http://www.islamvehayat.com/4473_Pamak:-Butuncul-ve-sahici-adalet,-Islam-la-mumkundur.html

  3. Yazan:Mustafa Akbaş Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    AKP Kürd ve Alevi sorununun cözülmesinde, Ekonomik kalkinmanin tam ülkeye yayilmasinda Egitim hürlügünde, Askeri ve Yargi vesayetinin yok edilmesinde daha fazla gayret göstermeli.Kulagu ve burnu küpeli erkek ögrenciler Üniversitelerde cirit atiyor ama Basiörtülü müslüman kizlari kapi disari ediliyor. Buna izin veren hukuka Adalet devleti demek zor.

  4. Yazan:raci hattatoğlu Tarih: Kas 9, 2010 | Reply

    kemikleşmiş statükoyu değiştirmek zor ama imkansız değil.
    memnunuz.

  5. Yazan:BAŞBUĞ OSMAN ACAR Tarih: Kas 9, 2010 | Reply

    DAHA YAPILACAK ÇOK İŞLER VAR.DURMAK YOK YOLA DEVAM. TABİKİ AK PARTİYE OYUMU VERECEĞİM.

  6. Yazan:hüseyin topşir Tarih: Kas 9, 2010 | Reply

    memnun olmak için önce neye göre sorusunu sormalı .gelir dağılımımı değişti ezilenler ezilmezmi oldu türkiye fabrikalarlamı doldu findıkmı para ediyor kısaca zengin daha zenginleşti fakir yerlerde sürünüyor.işin tuhaf tarafı 200 tl ile bir ay açlıktan sürünenler oyumu akp ye vereceğim diyor….

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin