RSS Feed for This Post

DUYURU: Basın toplantısına çağrı… Pınar Selek için

Feminist ve antimilitarist araştırmacı, barış aktivisti, sosyolog Pınar Selek’in daha önce iki kez beraat ettiği davadan, müebbet hapis cezası istemiyle yeniden yargılanmasının yolunu açan gelişmeler karşısında şaşkınız ve tepkiliyiz. Yaşananlar, hukuka ve adalete olan inancımızı zedelemekte, endişemizi arttırmaktadır.
Vicdan ve sağduyu sahibi, adalete inanan herkesi, kamuoyunun gözleri önünde sürdürülen bu haksız ve adaletsiz yargılama sürecine tepki göstermek icin 4 Mart Persembe 2010 günü saat 11’de Garajistanbul’da düzenleyeceğimiz basın toplantisina katılmaya çağırıyoruz. 

Hala Tanigiz Platformu  

Tarih: 4 Mart 2010 Perşembe
Saat: 11.00
Yer: Garajistanbul
Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sk. No: 11a
Galatasaray / Beyoğlu
İletişim için:  0212 251 01 54 – Semra Aslan, İlkay Ertem

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:cb Tarih: Mar 2, 2010 | Reply

    inananlar ibadete lütfen, ‘ bir yerde bir kötülük( haksızlık,adaletsizlik) gördüğünüze, elinizle,olmadı dilinizle,en olmadığında kalbinizle buğz edin ‘, pınar selek’in uğradığı zulme tepki vermek ibadettir,üstünüze borçtur,üstümüze borçtur

  3. Yazan:ali duman Tarih: Mar 4, 2010 | Reply

    zulmun artsın, daha da artsın…

    artsın ki yıkılman çabuk olsun.

    zira zalimin zulmü yıkılırken daha da artarmış.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin