RSS Feed for This Post

Sosyalist ordular Müslüman katlederken (1979 – 1989)

Trackback URL

  1. 7 Yorum

  2. Yazan:hayri özturan Tarih: May 8, 2012 | Reply

    “Abdestli Sosyalizm” tagine bayıldım 😀

  3. Yazan:Sabian Tarih: May 8, 2012 | Reply

    Bir kere olayı bu kadar çarpıtarak sunduğunuz için yaptığınız işten utanmalısınız.

    Sovyet askerlerinin Müslüman katlederkenki görüntülerini bu videoya koymamışsınız, acaba elinizde de part part mı yayımlayacaksınız?

    Baştan sona kof ve kara propaganda ürünü olmuş. ABD çıkarlarını korumak için silahlandırılan Müslümanlar savaşa gidiyorlarsa elbet ölecekler. Dağa çiçek toplamaya gitmiyorlar ya… Afganistan savaşı ABD’yi bölgeden kovmak için başlatılan bir harekattır ve ABD ile taraftarlarınca bu durum çarpıtılmış ve taaaa Çar Petro’nun Sıcak Denizlere inme siyasetine indirgenmiştir. Tabi anlamayı, araştırmayı yük bilip kendine ABD yanılısı devletimiz tarafından sunulan derinliksiz bu bilgiyle yetinince halkımız onları böyle videolarla kandırmak da kolaylaşıyor.

    ABD’nin Afganistan’da ve Irak’ta ne gibi insanlık suçları işledikleri malum, ama bu sitede hiç bir eleştirisi yapılmamış ne hikmetse…

  4. Yazan:MY Tarih: May 8, 2012 | Reply

    selamlar

    ayaginizin tozuyla hizli bir yorum yazmissiniz, belki de siteyi inceleyecek vaktiniz olmamistir. ABD’nin isledigi suçlar Sosyalist Rusya’yi aklamaz takdir edersiniz. geri kalani da biraz sonra konusalim.

    Libya, Afganistan, Irak… Kazanan Firmalar, Savaşın Köpekleri

    Libya: Kâfirin silahıyla mücahid olunur mu?

    Amerika Tedavi Edilebilir mi?

    Amerikalılar neden bu kadar gaddar? Dünyanın geri kalan kısmında yaşayan insanlara karşı niçin bu denli acımasız?
    Bayrak yakmanın ve Amerikan/İsrail mallarını protesto etmenin dışında bir şeyler yapmak gerektiğini düşünenler için yapılmış bu çalışmayı ilginize sunuyoruz. ABD desteği son bulmadan Ortadoğu’nun psikopatı İsrail’in saldırganlığı bitmeyecek ve Ortadoğu’ya huzur gelmeyecek gibi görünüyor. Vietnam’da ve Latin Amerika’da yaşanan katliamlar Ortadoğu’da devam ediyor.

    Müslüman’ın Zaman’la imtihanı

    Sunuş: Müslümanlar dünyanın toplam nüfusunun %20’sini teşkil ediyorlar ama gerçek anlamda bir birlik yok. Askerî tehditler karşısında birleşmek şöyle dursun birbiriyle savaş halinde olan Müslüman ülkeler var. Dünya ekonomisinin sadece %2-%3′lük bir kısmını üretebilen İslâm ülkeleri Avrupa Birliği gibi tek bir devlet olsalardı Gayrı Safi Millî Hasıla bakımından SADECE Almanya kadar bir ekonomik güç oluşturacaklardı. Bu bölünmüşlüğü ve en sonda, en altta kalmayı tevekkülle(!) kabul etmenin bedeli çok ağır: Bosna’da, Filistin’de, Çeçenistan’da, Doğu Türkistan’da ve daha bir çok yerde zulüm kol geziyor. Müslümanlar ağır bir imtihan geçiyorlar. Yaşamlarını şekillendiren şeylerle ilişkilerini gözden geçirmekle başlıyor bu imtihan. Teknolojiyle, lüks tüketimle, savaşla, kapitalizmle, demokrasiyle , “ötekiler” ile ve İslâm ile olan ilişkilerini daha sağlıklı bir zemine oturtabilecekler mi? Müslüman’ın Zaman’la imtihanı adındaki 204 sayfalık bu kitap işte bütün bu konuları sorgulayan ve çözümler öneren makalelerden oluşuyor.

  5. Yazan:MY Tarih: May 8, 2012 | Reply

    liberalizmin kara kitabinda da ABD saldirganligindan bahsetmistik.

  6. Yazan:Rahmi S. Tarih: May 8, 2012 | Reply

    “ABD çıkarlarını korumak için silahlandırılan Müslümanlar savaşa gidiyorlarsa elbet ölecekler. Dağa çiçek toplamaya gitmiyorlar ya… “

    musluman ya da degil, insan hayatindan bahsediyoruz.bir kedi bile ezilse insanin ici parcalanir.rus isgali sirasinda 100.000 civarinda afgan (insan) katledildi.rusya cikarlarini korumak icin mi yapmis? siz onlari hakli mi buldunuz? aferin. yani guclu kazansin, bir itiraziniz yok? o halde ABD atom bombasi atip rusyayi haritadan silerse hakli olacak size gore? aferin

  7. Yazan:sKaya Tarih: May 8, 2012 | Reply

    ABD çıkarlarını korumak için silahlandırılan Müslümanlar savaşa gidiyorlarsa elbet ölecekler.

    Kısacası açıkça şöyle diyebilirsiniz :

    “KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ
    YAŞASIN RUS EMPERYALİZMİ”

    veya

    (BİZİMKİLER İŞİN İÇİNDE OLMADIĞI SÜRECE) EMPERYALİZME HAYIR.

    Tabi anlamayı, araştırmayı yük bilip kendine ABD yanılısı devletimiz tarafından sunulan derinliksiz bu bilgiyle yetinince halkımız onları böyle videolarla kandırmak da kolaylaşıyor.

    İnsan bu kadar güzel tahlil yapıp niye kendisi uygulamaz ki. Yukarıdaki cümleden “devletimiz” kelimesini çıkarın yerine diğer güç odaklarını koyun, aha da sizin yukarıdaki yorumunuzun tahlili.

    Gelin isterseniz tarafgirliği bırakıp Emperyalizmin, insan sömürüsünün her türlüsüne hayır deyiverin, gerisi nasıl da gelecek.

  8. Yazan:fıtık behzat Tarih: Ara 30, 2012 | Reply

    emperiyalizimin her türlüsüne karşı olmak gerek

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin