RSS Feed for This Post

Halı sahaya canlı kalkan yok mu şampiyonlar?

“…Kürtlerin mazlumluğundan damıttığı, hatta üzerine su katıp çoğalttığı kinin bir zerresini bile ziyan etmeyen PKK, hepimize “üç gün bayram fazla size” deyip sathı meşru müdafaalara soyundu yine. İşçilerin üzerine el bombası attı. Tunceli’de aileleriyle top oynamaya giden polislere halı sahada bile saldırdı. Bir komiseri ve eşini öldürdü, on kişiyi de yaraladı. “Vijdan kuaförü” ablalar, ağabeyler gibi “barış yani, polis vicdanımın kaba etine cop vurdu ama” diye yazacaklarına, oturup dönek, hain yaftası yemeyi göze alarak…” TAMAMI

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:murat Tarih: Eyl 6, 2011 | Reply

    Halı sahada şehit olan komiser cem kerman 7 yıllık okul arkadaşımdı… bu zamana kadar terörün soğuk, lanet, şerefsiz yüzüyle karşılaşma ihtimalim olduğu gerçeğini her zaman aklımda tutmuştum ama ilk defa ateş bu kadar yakınıma düştü…
    ki cem’i tanısanız, ne “işgalci”, ne “faşist”, ne de 90’lardan fırlayan “işkenceci” bir kişiliği vardı…

    ne oldu…türk olsun, kürt olsun kendi milletine hizmet maksadıyla edirne’den tunceliye giden birisini ve zihinsel engellilere bir şeyler öğretmeye çalışan gencecik bir öğretmeni şehit edince özgür kürdistan’ı kurdunuz mu?… önderiniz Apo’nun oturma organı daha mı rahata erdi?…
    bir söz vardır, duymuşsunuzdur: intikam soğuk yenen bir yemektir… gece 11’de cem’in şehit olduğunu ilk duyduğumda yıllardır ilk defa içimde intikam duygularının filizlenmeye başladığını hissettim… ama intikamın aslında şiddeti isteyenlerin amacı, yaşama sebebi olduğu aklıma geldi sonra…

    her şeye rağmen yine siz kaybettiniz… eğer yakınımdaki arkadaşımı kaybettiğim de bile intikam istemiyorsam, sizin kazanmanıza izin vermiyorsam şunu bilin ki siz hiç bir zaman kazanamayacaksınız…

    bu yüzden Cem’in ve bir yıllık eşinin şehit olması bu ülkede gerçekten ama gerçekten barış, huzur isteyenlerin kazanmasına vesile olacakken, sizin ve sizi destekleyenlerin kendi döktükleri kanda boğulmasına vesile olacak… inşallah…
    Allah rahmet eylesin… Ruhu şâd olsun…

  3. Yazan:MY Tarih: Eyl 6, 2011 | Reply

    Basin sagolsun Murat, söylenecek söz bulmak zor böyle zamanlarda. Ak ile karayi ayird edemeyen kimi aydinlarimizi(!) da ALLAH’a havale ediyorum.

  4. Yazan:murat Tarih: Eyl 6, 2011 | Reply

    Allah razı olsun Mehmet Abi… Barışı, huzuru ve kardeşliği isteyen herkesin başı sağolsun…

  5. Yazan:Ahmet Somut Tarih: Eyl 8, 2011 | Reply

    Murat Bey,

    Gerçekten intikam arzusuna kapılmamanızı takdir ettim. Zaten böyle bir arzuyu, karşı taraf çok kolay kendi amaçları için de kullanabilir.

    Tabii ki bu şerefsizler cezasız kalmamalı. Prosedür doğru şekilde uygulanıp alayı yakalanmalı ve en ağır ceza verilmeli. İdam cezası kalkmasaydı hak ettikleri direk idam ya neyse..

    Bu arada PKK’nın ateşkes dönemini “içeriye iyice yayılmak” için kullandığı anlaşılıyor. Bu şerefsizler bitirilmeden Kürt sorununa siyasi çözüm aramak da anlamsız. Çünkü Kürt siyasilerini de tekellerine almışlar. Ama asıl yurtdışı önemli. Uluslararası platformda PKK’nın itibarsızlaştırılması önemli. Bu işlem de “sadece gerçeklerle” yapılmalı. Yurtdışı desteği kesilmeden PKK’nın bitirilmesi imkansız. Özellikle Avrupa desteği..

  6. Yazan:ali Tarih: Eyl 9, 2011 | Reply

    ona bakilirisa tc polisi doguda hergun bir masum insani olduruyor biraz objektiflik lutfen cok basit bir yazi kalmis

  7. Yazan:murat Tarih: Eyl 9, 2011 | Reply

    sevgili ali kardeşim,
    “TC polisi” nasıl her gün “masumları” “öldürüyor” bunu biraz açar mısın?…
    derin fikirlerinle bizi bu basitlikten kurtarsana…

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin