RSS Feed for This Post

Atatürkçüler Dersim için yas tuttu

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:Atilla Doğan Tarih: Kas 22, 2009 | Reply

    Sayın Tavit bey,

    “Celladına aşık olmayı” nasıl anlatmak gerek?

    http://www.serbestyazarlar.com/karganin-gozunden

  3. Yazan:ali duman Tarih: Kas 22, 2009 | Reply

    söze gerek yok, çizgiler herşeyi anlatıyor. çizenin aklına ve kalemine sağlık. Ergenekoncu faşist cephede yer alanların dansözlük yapacakları çok günler var daha. Ancak neredeyse 100 yıldır sinsice örgütlü hareket eden, bu toprakları kendi halkına zindan yapan faşizme karşı omuz omuza BARIŞ, KARDEŞLİK ve DEMOKRASİ CEPHESİNİ oluşturmak insanlık görevi haline gelmiştir.

  4. Yazan:anti-Kemalist Tarih: Kas 24, 2011 | Reply

    o zaman göbek attılar.bugün birbirlerini yiyorlar!Aslına rücu etti yamyam CHP.

  5. Yazan:abdullah Tarih: Kas 25, 2011 | Reply

    bazı şeyleri anlamak güç gerçekten. birileri evini basıyor, çoluk çocuk demeden katliam yapıyor. yıllarca korkudan konuşamıyorsun.yıllar sonra birileri çıkıp kıral çıplak diyor ve açıyor ağzını yumuyor gözünü: eve falan tarihte falan evde katliam yapıldı diyor ve senin evini adres gösteriyor. ama yazık ki sen kaybedeceğin şeylerin korkusundan olsa gerek, hayır efendim diyor, katliamı yapanları lanetlemek yerine. katliamcıları sahipleniyor onlara aşkını dile getiriyorsun nefret yerin. yazıklar olsun, yazıklar olsun. eyvahlar olsun ki bu halinle ülke yönetmeye talipsin.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin