RSS Feed for This Post

Yargılamayalım da besleyelim mi? (Anketimize katılın)

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:Katre Tarih: Ağu 6, 2009 | Reply

    ne güzel inceden inceye dokundurulmuş…

    ve o insan pardon beşer için ne acı ki hep bu şekilde anılacak…

    umarım hemen ölmez, yargılansın bir güzelce…

  3. Yazan:Levent Cetin Tarih: Ağu 6, 2009 | Reply

    Yargilansin tabii. Gunah kecisi.

    Urug, Torumtay, Sahinkaya vesaire de yargilansin. Mahkeme baskani belki “niye her kose basina Imam Hatip actiniz” diye de sorar.

    Yargilamak kolay da, askeri tepemize getiren, onlari “demokrasinin kollayicisi” olarak goren zihniyeti atmak zor. Arkasina saklanilan Ataturk heykellerini yikmak zor.

    Bu halde Gulsum Inek yargilanir da Evren yargilanmaz bana kalirsa.

  4. Yazan:Ali Duman Tarih: Ağu 6, 2009 | Reply

    çekilen eziyetler, işkenceler, faili meçhuller, faili belliler, 17 yaşında idamlar, umutlar, özgürlükler ve bunları yaşayacak 2 kuşak yok edildi.

    12 eylül cumhuriyeti YÖK komutasında özgür bilim yuvaları olması gereken üniversiteleri ASKERİ KIŞLALARA çevirdi, devrimci, özgürlükcü, demokrat öğretim üyelerinin yerine MİLİTARİST, APOLETLİ öğretim üyeleri yetiştirildi, YÖK’ün varlığını protosto eden Murat Belge gibi demokrat öğretim üyeleri ya istifa ettirildi, ya da görevlerinden uzaklaştırıldı.

    hak, hukuk, adalet için mücadele eden, görev yapan yargıçların, hakimlerin, savcıların yerini MİLİTARİST, APOLETLİ hakim, yargıç ve savcılar aldı, 12 eylül savcılığına bir örnek YARSAV başkanı, ergenekon avukatlığı, vatan millet sakarya gırla gidiyor, ama askerliğe gelince ÇÜRÜK RAPORU.

    bu faşist darbecilerin zararı, ziyanının telafisi asla mümkün olamayacaktır.
    ibrete alem yaşasın da ESERİNİ GÖRSÜN VE ESERİYLE ÖVÜNSÜN. Ne de olsa Atatürkçüdür, yakışır meşrebine.

  5. Yazan:Olcayto Tan Haskol Tarih: Ağu 10, 2009 | Reply

    Besleyelim, son derece sağlıklı besleyelim.Allah uzun ömür versin.Gelecek jenerasyonlara da kalsın bir utanç müzesi gibi yaşatalım onu hem vicdan azabıyla olgunlaşsın hemde ibret alalım.Ne yaşattı , neler yaşandı bize bütün bu kadim yanlışları hatırlatsın.

  6. Yazan:osman faruk alkan Tarih: Eki 7, 2009 | Reply

    Onu yargılamak zurnanın zırt deliği :))) amerikayı yargılayın bence …

  7. Yazan:Tarik Tarih: Eki 7, 2009 | Reply

    Resimdeki mizansen elektrikli sandalye midir??

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin