RSS Feed for This Post

Gülenciler neden Muhammed’siz ezan(!) okuyor?

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:ahmet Tarih: Mar 24, 2014 | Reply

    Bu adamin cemaatci oldugunu zannetmiyorum. Ezanin (eshedu enne muhammeden rasulullah) kismini unutmus da olabilir.

  3. Yazan:my Tarih: Mar 24, 2014 | Reply

    “unutmak” tabiri biraz hafif olmus 🙁

    bu ezani(!) okutanlar diyalog adi altinda dini bozuyor:

    Belçika – Türk Dostluk Derneği (Beltud)
    2.0/5 rating (1 votes)
    ,
    Belçika-Türk Dostluk Derneği (Beltud), Belçika ve Türk toplumları arasında diyaloğu teşvik etme ve dostluğu pekiştirme amacıyla 2010 yılında Brüksel’de kuruldu.
    Bu amaçlar doğrultusunda Beltud, Belçikalılar ve Türkler arasındaki ilişkilere olumlu katkı sağlayacak olan tüm girişimleri teşvik ediyor. Belçika kültürünü Türklere ve Türk kültürünü Belçikalılara anlatmak için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Beltud’un faaliyetleri arasında seminerler, konferanslar, geziler, yarışmalar vb. gibi programlar bulunuyor. Bunlar arasında her yıl düzenlenen ‘Belçika’nın Renkleri’ isimli yarışması, Belçika’da yaşayan farklı kültürlerden çocukların anadilleri olmayan bir dilde şarkılar ve şiirler söylemesini sağlayarak, arkadaşlarının kültürüne aşina olmalarını teşvik ediyor. Belçika ve Türk toplumlarının aynı ülkede yaşamalarına rağmen birbirlerini iyi tanımadıkları tespitinden yola eden Beltud ekibi, bu toplumların birbirleriyle kaynaşarak kalıcı dostluklar kurmaları adına çeşitli projeler üretiyor. Beltud’un olumlu tecrübesinden yola çıkan farklı sivil toplum yapılanmaları, 2011 yılında Beltud ekibinin de olurunu alarak ya kendi isimlerini Beltud olarak değiştirdiler, ya da aynı isimde yerel dernekler kurdular. Bugün merkezi Brüksel’de bulunan ve Valonya’da da temsilciliği bulunan Belçika-Türkiye Diyalog ve Dostluk Derneği (Beltud)’nin yanısıra, Beltud-Limburg, Beltud-Anvers ve Beltud-Gent isimli üç farklı dernek aynı amaçlar doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyorlar.

  4. Yazan:aisha Tarih: Mar 24, 2014 | Reply

  5. Yazan:my Tarih: Mar 24, 2014 | Reply

    “Muhammed” demeyi unutan süleyman erkisi Fethullah Bey’in güftesini yazdigi bir sarkiyi Küre TV’de söylüyor

  6. Yazan:my Tarih: Mar 24, 2014 | Reply

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin