RSS Feed for This Post

Filistin EVET! BAĞIRIN! BAĞIRIN!

 

Palestine Rock! Shout! Shout! from Kassem Sana on Vimeo.

stay human (rumuzlu okurumuzdan duyuru)

Filistin’in Güvenlik Konseyi’nde 1 oya daha ihtiyacı var. ABD ve İsrail, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ni kabadayılıkla zorluyorlar. Bosna, Kolombiya ve Portekiz hala kararsız. Onlara FİLİSTİN’E EVEToyunu vermelerini söylemek gerek. Bosna-Hersek, Kolombiya ve Portekiz’in New York’taki Birleşmiş Milletler kurullarını şimdi arayın ya da e-posta gönderin.
 
Filistin EVET! BAĞIRIN! BAĞIRIN!
 
Destek vermek isterseniz aşağıdaki posta adreslerine, VOTE YES TO PALESTINE! diyerek mesaj gönderebilirsiniz. 
 
Kolombiya BM Kurulu
colombia@colombiaun.org
 
Bosna BM Kurulu
bihun@mfa.gov.ba  
 
Portekiz BM Kurulu
portugal@un.int

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:Oylanan Filistin değil BM’nin insanlığı! Tarih: Eki 7, 2011 | Reply

    BM’nin insanî bir yapı olup olmadığı bir kez daha oylanıyor. Meşruluğunu çoktan yitirmiş, küresel Ergenekon’un tasdikçisi durumuna düşmüştür BM. Zulüm yapılır ama bâki değildir. Ekonomik kriz sebebiyle güç kaybına uğrayan batılı ülkelerin karşısına alternatif BM’ler çıkacaktir.

  3. Yazan:so what? Tarih: Eki 8, 2011 | Reply

    esasen: iktidar iktidarla sökülmez.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin