RSS Feed for This Post

Bu pazartesi kilitli kalplerin açılması için dua ediyoruz…

“Seçim otobüsü geçtikten sonra arkadan gelen gruptan, ismini olay nedeniyle öğrendiğim S.Ş. isimli bayan, yanımdan geçerken bana doğru dönüp alkışlayarak, ‘Başını açacaksın. Aç, aç!’ diye bağırdı. Ben hiçbir karşılık vermedim. Bir iki adım gittikten sonra tekrar geriye dönüp yüzüme doğru alkışlayarak, ‘Aç, aç, aç!’ diye bağırdı. Bunun üzerine çevredekiler bize bakınca rahatsız oldum. ‘Sizden şikayetçiyim, polis çağıracağım.’ dediğimde arkasını dönüp gitmek istedi. Ben kolundan tutup, ‘Polis!’ diye bağırdım. O sırada grubu takip eden sivil polisler geldi ve bizi emniyete götürdü.” TAMAMI

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:Ekrem Senai Tarih: Haz 20, 2011 | Reply

    iki kadın, Sevgi Hatipoğlu’na, “Çekil şuradan. İğrenç şeyler. Başındaki örtüye bak. Aşağılık kadın. İğrenç insanlarsınız hepiniz. Örümcek kafalılar. Türkiye’yi size bırakmayacağız. Gericiler.” diye hakaret etmişti.

    Vurun kahpeye diye bir film vardı. Çağın gerisinde kalan ve hala insanların kıyafetinden dost/düşman tahlili yapan bir avuç insanın baskısını anlatıyordu.
    Bu anlamsız sözlü sataşmalar da yerini karşılıklı anlayışa bırakacak. Yalnız bunun için öncelikle laik tayfanın, bu ülkenin hepimizin olduğunu kabullenmesi gerekiyor. Hala kendilerinin sanıyorlar zira.

  3. Yazan:Hasan Eşkil Tarih: Haz 22, 2011 | Reply

    bunlar kimin güdümünde, hangi amaca hizmet ediyorlar devletin resmi ideolojisi bu yönde olsa bile o ağızlarına sakız yaptıkları mahalle baskısının böyle giderse ters tepeceğinin sessiz çoğunluğun çirkef azınlığa karşılık verme ihtimalleri akıllarına gelmiyor mu ?

  4. Yazan:yusuf incel Tarih: Ağu 30, 2011 | Reply

    benim o cahillere söylecek tek sözüm var başı kapalı bacılarımaza gerici diyorlar peki sorarım size siz kadınları H.Z MUHAMMED S.A.V dünyaya gelmeden diri diri topraga atıyorlardı efndimiz dünyaya geldiginde bu kötü huyu kaldırmadımı kadınları baş tacı yapmadımı ey utanmazlar şimdi kim gerici söylermisiniz benim bildigim kadarıyla hayvanlar avret yerleri dışardadır bir insan avret yerini açarsa hayvandan ne farkı kalır söylermisiniz

  5. Yazan:Olcayto Tan Haskol Tarih: Ağu 30, 2011 | Reply

    bir karşıyakalı olarak haberin gerçekliğini %100 teyit ediyorum. bizi küçükken “beyaz türkler” bulup yetiştirdiği için örtünen bir müslüman kadın gördüğümüzde gülerdik. komikti nedense. sonra akıl belli bir olgunluğa erişince çok şükür Allah gönlümüzü açtı da durumumuzun vehametini idrak ettim ve derhal izmiri terk ettim =)

    tatsız bir mevzu olsa da belki de S.Ş hanım için en hayırlısı bu. kibirli modern teyzelerden uzakta daha kaliteli insanlar içinde huzur bulması dileğiyle.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin