RSS Feed for This Post

Generaller de hesap verir!

Eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, Genel Kurmay Özel Harp Dairesi Başkanı emekli Korgeneral Engin Alan, Süha Tanyeri, Feyyaz Öğütçü, Mehmet Otuzbiroğlu, Şükrü Sarıışık, Kadir Sağdıç’ın da aralarında bulunduğu 133 sanık hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, Orgeneral Nejat Bek ve Orgeneral Ergin Saygun’un da aralarında bulunduğu 29 sanık hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. TAMAMI

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:ali duman Tarih: Şub 13, 2011 | Reply

    İtalya’daki TEMİZ ELLER OPERASYONU’nu başlatan savcıyı kahraman ilan eden bizim kaypak ve yanar döner merkez medyamız, her nedense bu kararı veren mahkemeyi, davayı açan savcıyı YÜREKLİ VE CESUR ilan edemedi.

    üstelik yıllarca da, italyadaki temiz eller operasyonunu yazıp, “niye bizim böyle cesur savcılarımız yok” diye yazılar yazan, haberler yapan kaypak medyamız, bugünlerde elinde gelse balyoz savcısını bir kaşık suda boğacak, zira dönüp dönüp, iddiaların uydurma olduğunu söyleyenleri öne çıkarıyorlar, mahkeme üyelerinin neden değiştirildiğini bozuk plak gibi tekrar edip duruyorlar. oysa o mahkeme üyeleri ilk kez değişmiyor ki, davanın açıldığında da TUTUKLAMA kararı verilmişti, malum 12 eylülcü -eski- HSYK, mahkeme üyelerini değiştirerek, mahkemeye TUTUKLAMAYI kaldıracak üyeler atamıştı. postal yalayıcı ergenekon severler o günlerde üyelerin niye değiştiğine hiç değinmemişlerdi, zira zamanın genelkurmay başkanı ise boş durmamış tüm orgenaralleri ankarada toplayarak göz dağı vermekten geri durmamıştı.

    eeee, hani nerdesiniz BOŞ KALEYE GOL ATMA UZMANI kalemşörler, 10-15 yıl önce yalandan yazılar yazıyor, bol bol boş kaleye goller atıyordunuz, temiz elleri örnek gösterip, “BİZİM NİYE BÖYLE CESUR SAVCILARIMIZ YOK” diyordunuz…(unutuldu mu yoksa, ama yazıları ve gazeteler arşivlerde duruyor)
    o cesur savcılar ansızın çıkageldiler peki siz neredesiniz…nereye kayboldunuz…pek cüce olmuşsunuz, gözümüze görünemiyorsunuz …yıpranmamak adına tv.lere çıkıp yorumlar yapmayı bile sıraya koymuşsunuz, haklısınız da, ne de olsa postal yalayıcılık yıpratıyor, halk indinde yıpranmakta var…dün 32 gün 5 yorumcu çıkarmış 5’ide birbirinden merdane, beşi de birbirinden daha sivri kemalist, kendi aralarında top çevirip durdular, bir pas attı, öteki gol attı… yorumcunun beşi yeknesak demek ki durum sandığımızdan da vahim.

    (konuşmacıların biri bedri baykam, biri tufan türenç, biri chp meclis üyesi, biri emekli general, bir diğeri de -ismi lazım değil- nöbetçi yorumcu(!)(o da kemalist tabiki, telefon ile katılan mümtaz’er türköne, “başbakanın görevi gereği TSK’yı koruması gerektiğini” söylüyor, tufan türenç ile bedri baykam birbirilerine bakıp, şımarık şımarık gülüyorlar, %47 ile seçilmiş başbakana gülüyorlar, “o kim, TSK’yı korumaya çalışmak kim” mealinden gülüyorlar -asıl kendi durumları traji-komik, bunun farkında bile değiller, komik olduklarının bile farkına varamayanlardan dünyayı yorumlamalarını bekleyemiz, onlara baktıkça her nedense öküz-tren hikayesini hatırlıyorum)

    (asıl komik olanı ise eski tv’ci, chp PM üyesi gaza gelip 12 eylüle ve darbecilere giydirmeye başlamıştı kı, sonra birden bire karşısında bir emekli general olduğunu anımsayınca, çark etti, hatta laflarının devamında sürekli “sizi tenzih ediyorum” deme gereği duydu, işte bu zavallı chp siyasetçiliğinin pür-i perişan hali…duruma, ortama, kişiye göre değişiveriyor bunların doğruları)

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin