RSS Feed for This Post

CHP: Türk Ordusu Kağıttan Kaplanmış

Zonguldak’ta, asker için ”kağıttan kaplanmış” ifadesini kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 2 gün önce Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesini ziyaret eden Batum’un ”Koca bir askeri yıktılar, meğer kağıttan kaplanmış, biz bunu asker zannedermişiz, meğer ABD içini oymuş. O koca ağacı hop diye yıktılar. Ancak CHP’yi yıkamadılar” şeklindeki sözlerinin kamuoyuna yansımasının ardından savcılıkça bugün inceleme başlatılması kararlaştırıldı. umhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, AA muhabirine, Batum’un askerle ilgili sözleri nedeniyle hakkında inceleme başlatıldığını belirterek, ”İnceleyeceğiz, Batum’un konuşmalarını değerlendireceğiz. Suç unsuru bulunursa soruşturma başlatılabilir” dedi.

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:rıdvan Işık Tarih: Şub 8, 2011 | Reply

    bügün Türkiyenin uluslararasında başı dikse bu güçlü ordumuz sayesindedir,ve yoksa çoktan 7 milyonluk Yunanistanı,Suriye’yi üzerimize salmışlardı,yanlış olan Ordunun siyasete müdahalesidir ve bunun da çok önemli bir nedeni sivil güçlü politik geleneğimizin olmayışıdır,tarihten gelen- militer bir toplum olmamızın bunda payı büyüktür…siyasilerimizin ülke yönetmedeki başarısızlığını 12 eylül öncesi hepimiz gördük…

  3. Yazan:Mustafa Akbaş Tarih: Şub 8, 2011 | Reply

    TSK,nin neresi güclü anlamadin. Cobanla Teröristi ayirt edemeyen, kendi dösedigi mayinlarin üzerine askeri salanin neresi güclü!!!

    Batum dedemin agzina saglik, hemde cok iyi söylemis.Darbecilik ve Jakobenlik yapan orduyla on paralik adamlar dalga gecerse normal karsilamak lazim. TSK’nin erkaninda yürek varsa cikip desinler biz demokratiz ve hür iradenin emrindeyiz.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin