RSS Feed for This Post

İsrail Ordusu muydu o gün saldıran?

“…Öğretmenler odasındaki İstiklal Marşı tablosuna dokuz kurşun saplandı… Onuncu Yıl Marşının kısmetine on üç kurşun düşmüştü… Sayın Bahtiyar Aydın; sana kurşun sıkanlar, bize kurşun sıkanlar bence vatan hainidirler… İstiklal Marşına, Onuncu Yıl Marşına kurşun sıkanlara vatan haini denmez mi? Bunlara kahramanlar diyenlere ne diyelim? Komutan sensin, söyle Sayın Bahtiyar Aydın, ne diyelim?

 Bir roket tuvaletimizin çatısını büyük bir gürültüyle uçurdu… Helikopterden atılan bir uçaksavar mermisi, sac çatımızı delerek öğrencilerini koridora getiren Manisalı Nevin hanımın yarım metre ötesine düştü… Yeni evli Nevin öğretmen az kalsın ölüyordu…” TAMAMI

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:ismailş Tarih: Oca 30, 2011 | Reply

    Düşünüyorum düşünüyorum kafamı patlatırcasına yırtıyorum beynimin kıvrımlarını bu anlatılanların onda biri gerçekse eğer söz bitmiştir ve sükut da bitmiştir…
    Sadece derin bir tevekküle ihtiyacımız var ve kusadığımız herşeyi yeniden düşünmemiz gerek.
    Kavmiyetçiliğin bizi sonunda faşizme götürdüğünü görmemiz gerek ki bir millete ait olmanın hiçbir albenisi olmadığını Allah ın katında zerre değer taşımadığını hala anlayamayan yığın var…
    Ama bu ince ayrımı yapabilenler herşeyi yeniden dizayn edecekler etmek zorundalar…
    Her Türk ün asker doğmadığını doğmaması gerektiğini mutlu olmanın Türk olmaya eşdeğer olmadığını vatana can feda ederken birkere bir kere daha düşünmek zorunda olduğumuzu artık görelim…
    Bütün bu saçmalıkların birey olarak bizi bırakın müslümanlığı insanlıktan çıkardığını ve bu ülkeyi dünyadan kopardığını bir avuç seçkinin nazik popolarını rahat ettirmekten başka kimseye bir yararı olmadığını görmeliyiz…
    Bir Kürtün en az bir Türk kadar dilini konuşma hakkına bir Alevinin en az bir sünni kadar ibadetini özgürce yapabilme hakkına yani yaşama hakkına sahip olduğunu görmekten başka çıkar yol yok…
    Not: Bu satırlar iflah olmaz Kemalistlere yazılmamıştır…

  3. Yazan:özlem Tarih: Oca 30, 2011 | Reply

    Lice katliamı sırasında 30 civarı sivil öldürüldü. 1500 kadar ev ilçedeki tüm dükkanlar yerle bir oldu. AİHM den bu olayla ilgili ciddi bir mahkumiyet kararı çıktı. bir de bu tür drumlarda gerçek zayiat ve ölü sayısı tam olarak doğru da bilinmiyor. olayın ardından halk ölülerini gizlice gömüp hızla bölgeden göç ediyor. gerçekler her zaman resmi tespitlerin ötesinde oluyorr.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin