RSS Feed for This Post

Güneş doğudan doğar: Bu sitede umut var

Yeni bir site var, umut dolu, insan bir site: http://www.dusunceyolu.com/

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:yusuf ekinci Tarih: Oca 16, 2011 | Reply

    siteye dair güzel sözleriniz için teşekkürler.
    uzun zamandır derindusunce.org okuyucusuyum.
    siteye girip bizim site hakkında bu güzel paylaşımınızı görünce çok mutlu oldum. benim gözümde değeriniz büyük.
    dusunceyolu.com’a, sizin sitenin ışığı ara ara vuracaktır. çünkü dediğim gibi uzun süredir takipçinizim, kitaplarınızı, yazılarınızı okumuştum ve okuyorum.
    her daim sitemizin dostusunuz.
    sevgiler, saygılar…

  3. Yazan:MY Tarih: Oca 16, 2011 | Reply

    Eyv. Yusuf Bey,

    Vicdan sahibi insanlarin mütevazi çabalari biribirine eklendikçe bir seyler degisebilir. Sanirim Alper Görmüs’ün size verdigi destek de bunun göstergesi. Bu “vicdanokrasi” arayisi kuvvetlensin, böyle yüzlerece, binlerce site açilsin. O zaman “cennet vatan” hakikaten cennet olur ins.

    Ek olarak sizin sitedeki yazilarin bir kisminda düz yazi ile siiri sentezleyen ilginç bir stil gördüm. Belki ileride bu stil sizin sitenin lokomotiflerinden biri olur. insanlar sirf bunu okumak, bu “stille” düsünmek için sitenize gelirler.

    Hem Düsünce’yi hem de Sanat’i tek bir “vektör” üzerinde tasimanin orjinal bir yolu. Üzerinde düsünmek lazim. Belki ileride sirf bu konuda bir yazi yazabilirm 🙂

    Yolunuz açik olsun diyorum, yaptiklariniz ve yapacaklariniz için ALLAH yardimciniz olsun.

    Muhabbetlerimle

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin