RSS Feed for This Post

Unutulmayanlar: Jet imam

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:muhammed barış Tarih: Kas 14, 2011 | Reply

    bir kasyamonulu olarak iyi yapmışlar diyorum zaten bu yeni nesil imamlar hiç imama benzemiyor hadi hayırlısı hocam ne desek boş

  3. Yazan:Selami Çetin Tarih: Kas 15, 2011 | Reply

    olabilir. her zaman imam hizaya sokacak değil ya. yeri geldiğinden cemaat de hafif “düzeltmeler” yapabiliyormuş demek ki!.

  4. Yazan:ibrahim becer Tarih: Kas 15, 2011 | Reply

    “the imam” fazla ciddiye alınmış olabilir mağdur tarafından

  5. Yazan:enes Tarih: Şub 5, 2012 | Reply

    elleri dert görmesin . Allah cemaatten razı olsun..

  6. Yazan:Koray Tarih: Tem 18, 2012 | Reply

    Bence az bile yapmışlar…Halâ konuşabiliyor, malûnen emekli yapacak kadar ıslatsalardı cemaat de bundan sonra rahat ederdi.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin