RSS Feed for This Post

Balyoz herkesi vurabilir! Sıranın size gelmesini beklemeyin!

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:eg Tarih: Oca 22, 2010 | Reply

    bu darbe planında -bence- çok daha önemli birşey oldu dün. anayasa mahkemesi dün “görevini” yaptı ve askerin sivil mahkemelerde yargılanmasıyla ilgili yasayı iptal etti. bugün genelkurmay bir açıklama yaparak sivil mahkemelerdeki askerlerle ilgili dosyaların askeri mahkemelere gönderilmesini talep etti. bu çok açık bir şekilde ergenekonun üstünü kapatmak girişimidir. açıkçası bu ülkede bir siyasi iktidar ne yapabilir doğrusu merak ediyorum. ordu, anayasa mahkemesi, yargıtay kuşatmış hareket etmesine imkan yok…yazıklar olsun ya…halkın sabrıyla fazla oynuyorlar…sabır da bir yere kadardır yeter artık bu rezillik!

  3. Yazan:Ekrem Senai Tarih: Oca 22, 2010 | Reply

    Yılların pisliği bir sifonu çekmekle gitmiyor tabi. Biraz tazyik lazım.
    Uyanın millet ! Çocuklarınızın geleceği için, kçnızı kaldırın artık !

  4. Yazan:Furkan Tarih: Oca 22, 2010 | Reply

    23 Ocak’ta hava muhalefeti olacak. Başka bir zaman tekrar edilemez mi bu protesto??

  5. Yazan:AC Tarih: Oca 22, 2010 | Reply

    Balyoz ülkemiz açısından son derece vahim bir konu. 10 yıldır yurt dışında olup daha sıcağı sıcağına yurda dönüş yapmışken, bu planların varlğıyla sarsılıyoruz. İnsanımızı kamplara ayırmayı düşünen, kaos ve savaş ortamı isteyen ve bunu ciddi ciddi planlayan aslında dost gibi görünen, gerçekte ise vatan hainlerinin ta kendisi olan bir gücün varlığı ile karşı karşıyayız.

    Daha vahim olan ise bu hainlere karşı hiçbir seyin yapılmayacak olması.

    Bu işi millet olarak ele alana kadar, askeri vesayeti kaldırıp, “Ordu kutsaldır, vatanımızın ve milletimizin yegane koruyucusudur, orduya sadakat serefimizdir” gibi cümlelere sindirilmiş bu hegamonyayı ortadan kaldırmadıkça bu ülkenin sırtı doğrulmaz ve biz daha çok darbe planlarıyla karşılaşırız.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin