RSS Feed for This Post

Bir pazartesi videosu

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:nesli Tarih: Eki 12, 2009 | Reply

    sözleri ve görselleri ile içimizdeki duyguları şarkılşatırdı bandista, ellerine sağlık. yayınlayan arkadaşlara da teşekkürler.

  3. Yazan:özlem Tarih: Eki 12, 2009 | Reply

    Video yu hazirlayan Oğuzhan adli universiteli bir arkadasimiz. Kullanma izni aldim ama adini kullanmamdan hoslanir mi bilemedim bir sey yazmamis. Sadece adini belirtmis olayim. 🙂
    Gorurse buralarda onun eline saglik.

  4. Yazan:Atilla Ilhan Tarih: Eki 15, 2009 | Reply

    Video kaldırılmış.

  5. Yazan:özlem Tarih: Eki 15, 2009 | Reply

    Atilla bey bazen goruntuden gidiyor bazen geliyor. Su anda var mesela:(

  6. Yazan:beytullah emrah Tarih: Eki 15, 2009 | Reply

    videoyu izleyemedim, içeriğini de bilemiyorum ama yayından kaldırıldı mesajı var.

  7. Yazan:özlem Tarih: Eki 15, 2009 | Reply

    Evet şimdi gördüm şikayet gitmiş olmalı ya da başka bir şey. Tuh Cumartesi anneleri bu köşecikte bile seslerini duyuramadılar desenize:(

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin