RSS Feed for This Post

Gelenekler mi üstün yoksa İslam mı?


Kultur Mu Islam Mi? Baba Ali Ummah Films Turkce AltyaziliClick here for the funniest movie of the week

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:Aziz Yılmaz Tarih: May 17, 2009 | Reply

    Özlem hanım sanırım bu size geldi:))

    Ekrem bey şikayetinizi dikkate almış olmalı ki size bir mesaj vermek istedi.

    Hoş,okunan makalenin tam da önemli kısmına denk gelen animasyon yine de dikkat dağıtmaya devam ediyor.

    Yani anlayacağınız sinir olan bir tek siz değilsiniz:))

    E,Mehmet bey videosunu tekrar izlediğimize göre siz de kaldırıverin gari.
    Vallahi ne diyeyim pek de sevimli durmuyor.

  3. Yazan:İhsan Tarih: May 17, 2009 | Reply

    Videoda anlatılanlara kesinlikle katılıyorum. Hazırlayanlara ve çevirip burada yayınlayanlara çok teşekkürler…

    Bu videoların kaliteli ve altyazı gömülmemiş orjinalini indirebileceğimiz bir adres var mı? Umarım en kısa zamanda diğer videoların da altyazıları srt, sub veya txt formatında burada yayınlanır.

    Selametle…

  4. Yazan:Ekrem Senai Tarih: May 18, 2009 | Reply

    İhsan bey,

    Tüm videoların orjinallerine http://www.ummahfilms.com‘dan ulaşabilirsiniz. Altyazi dosyalarini isteyenler ekremsenai@yahoo.com adresine bir mesaj birakirsa kendilerine iletebilirim.

  5. Yazan:Ali Yürekli Tarih: May 18, 2009 | Reply

    Adamın konuşmalarının okuyabildiğim kısımlarına katılmakla beraber davranış ve konuşma tarzına gıcık oldum. Gelenek ve görenekler dinen dinin kurallarına zarar vermediği sürece dinin içinde sayılmıştır lakin halklar öyle bir hâle gelmiş ki. Dinde olmayan fakat işine gelen düşüncelere kimse muhalefet etmesin diye hemen dinin bir kuralı gibi sunmaya başlamış ki bunu genellikle erkekler ve iktidardakiler yapmış. Dini kimse öğrenmez bilmez yaşamaz ama herkes fetva vermeye bayılır çünkü işine bu geliyor. Bunun için insanlar dinini kurandan ve hadislerden iyice öğrenmelidirler ki bu kişilerin yalnış yaptığını konuştuğunu gösterip düzeltebilelim. Buna bende dahil.:):) Aksi halde kendine göre din kuralları oluşturanların bu haksız zulümkar ortamından kurtulamayız. Dinin onda birini yaşıyan kişiyi bulmak için samanlıkta ki inneyi bulmanız lazım. Dini dini anlatanlardan değil kurandan, hadislerden öğrenmeliyiz.

  6. Yazan:yakup tatar Tarih: Ağu 12, 2011 | Reply

    bunun videosu nerde ya die bisoru yönlendirsem..

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin