RSS Feed for This Post

Ülkücüler Hawaii Belediyesini aldı!

Yerel seçimlerde Türkiye’den umudunu kesen MHP Hawaii’de örgütleniyor. Obama bile onlara taviz vermek zorunda kalmış. Sloganlar ise şöyle: 

  • Hawaii’yi ya sev ya terket.
  • Ne mutlu Hawaii’liyim diyene.
  • Her Hawaii’li asker doğar.

Arz ederim.

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Aziz Yılmaz Tarih: Kas 15, 2008 | Reply

    Mevzu Obama’dan açılmışken.

    Başbakan,benzetilmekten hiç hoşlanmadığını gizlemediği Obama’ya bir de”abi nasihati”nde bulunmuş:”dik dur ama diklenme”demiş.Anlaşılan,şu uluslararası konjonktürde Erdoğan ile Obama’nın tamamaen karşıt tavırlar alması gerekiyor.Çünkü Erdoğan,kendisi,”dik durması”gereken yerlerde öyle görünmüyor,ama “diklenmediği” bir konu da yok-muhatabı “toplum” olduğunda.(Murat Belge-Taraf)

  3. Yazan:Hasan Tarih: Kas 16, 2008 | Reply

    Sayın Laikçi Hanım, Hawai’lilerin bu duruma pek yabancı kalacaklarını düşünmüyorum.

    MHP’nin ve daha da aşırı şekilde CHP’nin sığ saçmalıklarını Amerikalılar yıllardır Cumhuriyetçilerin dilinden dinliyor zaten.

    Ya sev ya terk et’ten tutun, “biz ki ustasıyız vatan sevmenin” aforizma(!)sına kadar her şey tıpatıp aynı..

  4. Yazan:snowqueen Tarih: Kas 17, 2008 | Reply

    Bunları MHP değil, AKP söyledi, hayat ne enterasan değil mi Laikçi Lale Hanım?

    Sığ saçmalıkları cumhuriyetçiler savunuyor derken bunun içine kürtaj karşıtlığı, kilisenin rolü gibi durumlar da giriyor mu?

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin