RSS Feed for This Post

Son 30 günde en çok okunanlar

  1. Haydaaa… Kongolu neden istiklâl marşı söylemiş ki?
  2. Bizim Dünyamız
  3. Ordumu kaybettim hükümsüzdür
  4. Yobaz laiklik iyi günler diler
  5. Bu ordu kimin ordusu diye sormazlar mı?
  6. Çift Yarık Deneyi – Dr. Quantum
  7. Taraf’a Destek Kampanyası
  8. İran’a bir haller oluyor ama…
  9. Bir gece ansızın gelebiliriz
  10. Ayy bu yazınız çok uzun, hiç vaktim yok!

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:cb Tarih: Tem 7, 2009 | Reply

    Enver bey’e nispet olsun her yazım top 0n’a giriyor :)))

  3. Yazan:eg Tarih: Tem 7, 2009 | Reply

    :)) valla cemile hanım listeye girenlere imreniyorum:))
    o kadar uğraşıyorum bir türlü top 10 içinde yazım olamadı. kıskanıyorum valla. zaten içimden birşey geçiyor son günlerde. bir tane top 10’da bir numara olan bir yazım çıkarsa “tepede bırakmak” için jübilemi isteyeceğim:))

  4. Yazan:özlem Tarih: Tem 8, 2009 | Reply

    Enver Bey ben bir kere oldum. genelde hic listeye girmememe ragmen.:) O da Yazicioglu’nun helikopterinin dustugu hafta bu konuya cok dolayli giren aslinda yine bir medya elestirisi yazisi idi. Ama anlasilan Yazicioglu’nun resmi olunca raiting aldi. Bence hic takilmayalim bunlara. O yazi oyle bir raiting aldigi icn cok iyiydi de digerleri mi iyi degil. Hayir hic ilgisi yok. O sira toplumun zihnini ne kurcaliyorsa bir sekilde kesismis oldu.

  5. Yazan:eg Tarih: Tem 8, 2009 | Reply

    yok özlem hanım şaka yapıyorum zaten. takıldığım falan yok:)) cemile hanım latife yapmış, ben de latifeyle karşılık vermek istedim hepsi o:)

  6. Yazan:cb Tarih: Tem 8, 2009 | Reply

    Enver bey,

    umarım espirim amacını aşmamıştır:))Sizin böyle bir endişheniz olmadığından emin olduğum için takıldım öyle:)) sizin yazıların durmunu şöyle izah edebiliriz Hülya Avşar reitingi en yüksek isimlerden biri olmasına rağmen hiç bir zaman Fuat Saka gibi müziğe katkısı olabilecek bir isim olmamıştır.

  7. Yazan:eg Tarih: Tem 8, 2009 | Reply

    estagfirullah cemile hanım. olur mu hiç öyle şey. hayatın tüm ciddiyeti içinde gülebilecek şeyler bulabilmeliyiz. doğrusu güzel oldu espriniz güldük hep beraber; ne güzel işte:)

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin