RSS Feed for This Post

Son 1 yılda en çok paylaşılanlar

  1. Derin Marx
  2. Asimilasyon ile Şiddet Kıskacında Ulusalcı Kürtler
  3. Kemalist İslâm : Atatürk’ün vecizeleri Yeni Kuran’a eklenecek!
  4. Bir salon dolusu şapşal!
  5. Bela, Suzan Nur Başarslan’ın Romanı
  6. MHP’de porno kaset siyasetiyle nereye kadar?
  7. Şefkat Tepesi’nin Turkish Kovboyları
  8. Çocukken Polisten Korkardım, Hâlâ…

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:suzannur Tarih: Kas 17, 2011 | Reply

    Belâ’nın en çok paylaşılanlar arasına gireceğini hiç tahmin etmiyordum. Çok sevindim. Kapıları açık olsun inşallah. Sevgiyle…

  3. Yazan:MY Tarih: Kas 17, 2011 | Reply

    öhöms 🙂 tebrikler

    yeni katilan yazar ve yorumculara biraz bilgi vereyim:

    aslinda sanat ile ilgili yazilara ve kitaplara ilgi büyük ama istatistiklerde pek belli olmuyor.

    çünkü bu alanin takipçileri genelde sessiz. Bir yerde “normal” ; siyaset vb çok yorumlaniyor, nette paylasiliyor. Oysa bir sanat eseri üzerine yorum yazmak kolay degil, insanlar hakli olarak “bravo” deyip geçmektense sessizce takip etmeyi yegliyorlar.

    bir de ilginç olan bir sey var: darbe tehditlerinin yogun oldugu 2007-2009 arasinda sanat yazilarina ilgi azdi. insanlar sanirim gergindi. hem siyaseten hem de sofralarindaki ekmegi kaybetmekten korkuyorlardi.

    oysa özellikle referandumdan itibaren bir stabilite hissi var, olumlu anlamda bir gevseme. Böyle olunca romanlardan, resim, heykel ve siirlerden konusmak istiyor canimiz 🙂

    bu da bir tür kamiliyet süreci çünkü rizkimiz “garanti” olmadan güzel ile, güzellikle ilgilenemiyoruz. Kimbilir Cemile’nin son yazisinda sorguladigi “güzel ahlak” da bunu takip eder belki?

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin