RSS Feed for This Post

Son 30 günde en çok Paylaşılan Yazılar

  1. Ulusalcı Kürtler
  2. Tayyip Erdoğan’ın Mısır konuşması
  3. Binbaşı Ersever’in itirafları
  4. Yıldıray Oğur Mavi Marmara şehitlerini neden sattı?
  5. Medine Vesikası ve Laikliğe Şerh
  6. Yaşar’ın Namaz problemi, Ayşe’nin Kur’an problemi
  7. Adına yola çıktığımız halkın başına bela olduk!
  8. Kürtçe Şarkılar Nasıl Türkçe Oldu?
  9. 12 Öfkeli Adam
  10. Tarihin Ak Sayfaları: Cengiz Aytmatov’un Babası Ve Kırgız Halkının Dramı 

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:kadirtepici Tarih: Oca 9, 2014 | Reply

    ADALET BUMU arkadaşımla ist.arabam olmadığı için gittim arkadaşımda sigaralık çıktı mahkemeye çıktım sabıkalandım beraatım var.ama nafile görülüyor. rahmetli abimin silahı varmış babam yaşlıdır dedim yine bana sabıka . bir kavgayı ayırdım adam öldü el temasından ceza yedim yine bana sabıka. bir araba alıp kiraya verdim.hırsızlık yapmışlar mahkemeye çıktım yine görüküyor yine bana sabıka. tır cıyım arkadaşın tırı bozuldu beni aradı mazotumu çalarlar gel senin minübüsle eve bırakalım dedi yolda yakalandık kaçakçılıktan miktar 1080 litre bir tırın deposu kadar her kes arkadaşım bile sıyrıldı yine bana 1 yıl 8 ay hapis cezası geldi temyize yolladım çocuklarımı bakacak kimsem yok.devlet korumasına verecem onların pisikolojisi kimin umurunda ama tankerle götürenler serbest gezdiği bu ülkede benim isyanımda suç olur gelde inan BU ADALETE YİNEDE SAYGIM SONSUZ AMA YA ÇOCUKLARIMIN GÜNAHI NE DUYAN VARMI KADİR TEPİCİ @HOTMAİL.COM 05545641050

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin