RSS Feed for This Post

DUYURU: Yeni gelen yorumcu ve yazar adaylarına…

Her gün bir kaç yeni okurumuz iletişim kutusundan bize yazılarını gönderiyor. Bunun yanında okuyucu ve yorumcu sayımız da önemli ölçüde arttı. Geçen seneye göre yaklaşık %30 daha fazla ziyaretçimiz ve yorumcumuz var. Bu bizi çok mutlu eden bir durum doğal olarak. Ancak yorum yazmadan ÖZELLİKLE makale göndermeden önce dikkat edilmesi gereken bir kaç husus var:

 

  1. Derin Düşünce sitesi her ay 60.000 okuyucunun bağlandığı aktif bir fikir platformu.
  2. Derin Düşünce sitesi neredeyse 3 yıldır hayatta, 1672 makale, ilân, video ve karikatür yayınlanmış. Yaklaşık 5-6 bin sayfa.
  3. Sitemizde bu gece itibariyle 25.014 yorum var. Ortalama yarım dosya kağıdı olsa 12.500 sayfa eder!
  4. Site kurulduğundan beri takip eden, bizimle tartışan, bize bilgi ve yeni bakış açısı kazandıran, bir yandan da kendi  fikirleri şekillenen binlerce yorumcu ve sessiz okuyucu var. DD sadece bir internet sitesi değil, aynı zamanda “derin” bir ekip.
  5. Bedava Kitap sayfamızdan 20 civarında kitap ve kitapçık indirmek mümkün ve bunların önemli bir kısmı da yine bu binlerce yorumcuyla yaptığımız tartışmaların meyvesi.

Takdir edersiniz ki

kuruluşumuzdan beri bizi yalnız bırakmayan sadık okuyucularımız da aynı konulara tekrar tekrar gelmekten ve AYNI SÖZLERİ OKUYUP YAZMAKTAN bıkabilirler. Bu durum tartışmaların kalitesini de düşürebilir.

Bu sebeple yeni yorumcularımızı AMA ÖZELLİKLE YENİ YAZAR ADAYLARIMIZI bir ön çalışmaya davet ediyoruz: Bedava Kitap sayfamızdan kitapları indirsinler ve okusunlar. Bu kitapları meselâ  10 haftada bitirebilirsiniz. Başlangıç için en altta bulunan Derin Sular kaynaklı kitapçıkları önerebiliriz. Bunlar 20-25 sayfalık yazılar. Serdar Kaya’nın konuya hakimiyeti ve güzel Türkçesi sayesinde çok hızlı okunup anlaşılabilen, kaynaklarla desteklenmiş çok kaliteli makaleler.

Arkasından ilgi alanlarınıza göre kitaplara yönelebilirsiniz.

Ek olarak yazar adayları bize makalelerini göndermeden önce şu üç yazıyı MUTLAKA OKUMALI

  1. Okumadan yazmak, dolmadan boşalmak…
  2. Siz de yazın
  3. Ayy bu yazınız çok uzun, hiç vaktim yok!

Unutmayın, iyi bir yazar her şeyden önce iyi bir okur olmalıdır. Biz 3 yıllık bir birikimi 20 bin sayfadan özetleyerek toplam bir kaç yüz sayfaya indirmişiz. Bunu da 10 kitaba bölmüşüz.  Artïk gerisi sizden : )

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:özlem Tarih: Oca 4, 2010 | Reply

    Yeter Mehmet Bey,
    kafanızı vurup durmayın size de yazık, klavyeye de yazık. 🙂

  3. Yazan:MY Tarih: Oca 5, 2010 | Reply

    :))
    yaw parmaklarim yoruldu , burnumla yaziyom da keh küh 🙂

    belki daha sempatik bir resim koymaliyim?

    neyse, sagolsun okurlarimiz sesimizi duydu, 15 günde 1500 bedava kitap indirilmis,
    kitaplarimizi Kozmik oda’ya bile koysaydik bu kadar hizli yayilmazdi 🙂

  4. Yazan:Raif Tarih: Oca 5, 2010 | Reply

    DTP’nin “B Planı” BDP hakkında yazı göremedim sitedei. Biri kaleme alabilir mi acaba 🙂

  1. 1 Trackback(s)

  2. Oca 20, 2010: Son 30 günde en çok okunanlar : Derin Düşünce

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin