RSS Feed for This Post

En çok okunan sanat kitapları (Ekim 2011)

Ekim ayında sanal kütüphanemizden indirilen kitap sayısı onbinden fazla idi. Bunların 2000 kadarı « sanat » konulu kitaplardı: Edebiyat, resim, sinema… İşte ekimde en çok okunan sanat kitapları:

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:suzannur Tarih: Kas 3, 2011 | Reply

    Bu kediye bayılıyorum :)) Bir de okuyor, bir de küçük, bir de çok tatlı… Zaten kedilere zaafım var. Benim kedileri buradan görebilirsiniz 🙂

  3. Yazan:Mehmet Yılmaz Tarih: Kas 3, 2011 | Reply

    Suzan kedilerin çok seker, bizim evde de iki tane kedi var, iki kiz kardes, senin fotolardan birinde oldugu gibi birbirlerini yaliyorlar bazen, gerçekten çok komik hayvanlar 🙂

  4. Yazan:suzannur Tarih: Kas 3, 2011 | Reply

    İnsanı esir alıyorlar dimi 🙂 Çok güzel ve özel yaratıklar, kişilikleri olan, istekleri olan, sevgi isteyen… Ah, kedi muhabbetine girersem beni kimse susturamaz, yakında yavru kedilerin de fotoğrafını atacağım oraya, iki beyaz, bir siyah-beyaz kedi.henüz ürkekler, tam alışamadılar, bu yüzden onları korkutmadan fotolarını çekebileceğim zamanı bekliyorum.Bu arada evdeki o iki kızkardeşi kocaman öptüm :))

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin