RSS Feed for This Post

Son iki ayda en çok indirilen kitaplar

 Derin İnsan  651
 Türkiye’nin Ulus-Devlet Sorunu 476
Müslüman’ın Zaman’la imtihanı  462
Türk Solu  434
Bir pozitivizm eleştirisi  408
Türkiye bölünür mü? 375
 Zorunlu Askerlik Gerekli mi? 374
Kadınlar… Günümüzün Don Kişotları 361
 Baudolino (Umberto Eco) 353
Sanat karanlıkta çakılmış bir kibrittir… 344
Türk milliyetçiliği birleştirir mi yoksa parçalar mı? 304
“Ötekilere” bakarken (Çeviriler) 274
Kadın hakları ve Kemalizm  258
Amerika Tedavi Edilebilir mi? 245
Toplam indirilen kitap 5319

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:Emine SAVSAR Tarih: Şub 27, 2010 | Reply

    türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan her zaman dururduydum.ama canımızı çok yaktılar,çok üzdüler ve hiç utanmadan buna vatanseverlik dediler.bir nesli cahil bıraktılar .biz gelecğin anneleriyiz. ve bizim yetiştireceğimiz çocuklar cahil olursa işte o zaman TÜRKİYE CUMHURİYETİ TEHDİT altındadır.cahil bir nesil bir ülkenin yok olmasına sebep olur.bütün her şey cahaleten başa gelir. bunun için geç kalmış sayılmayız.ben bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak vergisini ödeyen kanunlara uyan bir vatandaş olarak bu hakkımı geri istiiyorum.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin