RSS Feed for This Post

Kemalizm RELOADED!

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Anarko-Komünist Tarih: Şub 22, 2012 | Reply

    Ben aslında anlıyorum neden siyasal islamcıların sürekli olarak kemalizmi hedef tahtasına oturtup, gölge boksu yaptıklarını. Neden mi?

    Çünkü dişe göre bir hedef. Ve işin kolayı bu.

    Yani bu sefer yenen pehlivan güreşe doymuyor.

  3. Yazan:Ekrem Senai Tarih: Şub 24, 2012 | Reply

    Kemalizmin durumu biraz Kaddafi’nin yakalandığındaki durumuna benziyor. Modası geçti, bir devir kapandı orası kesin ama insanlar çok çekti. Şimdi deşarj olmak istiyorlar. Çekmeyen bilmez. Yenen pehlivanın güreşinin zevkini işkence görenlere, öldürülenlerin yakınlarına, aşağılananlara, horlananlara, hayatı kayanlara soracaksınız.
    Dua edin gölge boksuyla yetiniyorlar.

  4. Yazan:Cengiz Cebi Tarih: Şub 28, 2012 | Reply

    @Anarko-Komünist

    Ben aslında anlıyorum neden siyasal islamcıların sürekli olarak kemalizmi hedef tahtasına oturtup, gölge boksu yaptıklarını. Neden mi? Çünkü dişe göre bir hedef.

    Anlamamışsınız. Kemalizm zaten ‘siyasal islam’ın içinden çıkmış/çıkarılmış bir “deformasyon” hareketi. Binbir türlü maske altında her türlü entrikanın döndüğü bir tertip. ‘Siyasal islamcı’nın bu maskeleri indirmek için elinden geleni yapması işin doğasında var. Çünkü aldatmak kolay, bilinçlendirmek zor. Komünistin vb. ne olduğu az çok belli, kandırma gücü düşük. Kemalistin ise ne olduğu belli değil. Her renge girebilen sinsi bir şey. En büyük silahı ve sermayesi cehalet. Bunu gidermek için de emek gerek.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin