RSS Feed for This Post

Bozkurtlar ile Boz-Kürtlerin nikâhı kıyıldı

Cizre MHP Teşkilatı ve 150 üye partilerinden istifa ederek BDP’ye geçti.

Cizre MHP İlçe Başkanı Ramazan Mungan, 18 kişilik yönetimi ve partisine üye 150 kişiyle birlikte partisinden istifa ederek, BDP’ye katıldıklarını duyurdu. Ramazan Mungan’ın MHP’den bütün yönetimiyle birlikte istifa etmesiyle birlikte Cizre’de MHP teşkilatı da kapanmış oldu. Kürt halkının mücadelesinin yanında yer almak istedikleri için MHP’den istifa ettiklerini belirten Ramazan Mungan ise, bundan sonra Kürt halkının partisi olan BDP’de hizmet vereceklerini söyledi. Tüm yönetici ve delege arkadaşlaryla birlikte artık, halkın hizmetinde olacağını belirten Mungan,BDP’ye katıldığı için başım dik ve çok mutlu olduğunu vurguladı. Ramazan Mungan, “AKP, CHP ve MHP’deki tüm Kürtlerin istifa edip BDP’ye katılmalarını bekliyorum. Böyle olursa Kürt halkı ilerleyecek ve bütün haklarını elde edecektir. Kürt halkı olarak birlik ve beraberlik sağladığımız zaman mücadelemizi sürdürebiliriz. Birlik ve beraberlikten güç doğuyor. Bizler birlikte olduğumuz zaman güzel ve güçlü görünürüz.” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Ramazan Mungan ve ilçe teşkilatının BDP’ye geçmesi ile birlikte her geçen gün güçlerine güç kattıklarını ifade eden BDP ilçe Başkanı Esat Malkoç, bugün aralarına katılan Ramazan Mungan ve arkadaşlarını kutladığını söyledi. Daha sonra Ramazan Mungan’a BDP rozeti, BDP PM üyesi Hasan Özgüneş tarafından takıldı.

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:chirkuh Tarih: Haz 4, 2011 | Reply

    insanlar yasadiklari toplumlarlan varolurlar. bir müslüman dünyanin neresinde olursa olsun, o bayram günleri yasanan karsilasmalari, eglenceleri hatirlar ve özler. bir hiristiyan kendi bayramlarini, özel günlerini hatirlar. baska dinler, baska irklar kendine öz seyleri özlerler. cünkü onunla yogrulmuslardir.
    kürt toplumunun tüm damarlari koparilmis, sarkisi yasaklanmis, varligi yok edilmeye calisilmis. burda kendine sosyalist diyen ya da anarsist diyen insanlar var. bunlar bence hakkini vermiyorlar. yoksa kürtleri milliyetcilikle suclayacaklarina onlara omuz verirlerdi. haklarimi almadigim sürece cabasini veririm. ama bu benim tüm halklara olan saygi ve sevgimi azaltmaz. cünkü hayati güzel kilan cok renkliliktir. yani kendini saklamak zorunda kalmayan, korkusuzca kendini ifade edebilen insanlarin bir arada özgürce yasayabildigi bir toplum güzeldir.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin