RSS Feed for This Post

Bozkurtlar BozKürt Olursa?

MHP Başkale İlçe Başkanı Ömer Bozkurt ile 16 kişilik ilçe teşkilat yönetimi, partilerinden istifa ederek BDP’ye katıldı. Bozkurt, istifa dilekçelerini İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettikten sonra bağımsız milletvekili adayı Kemal Aktaş’ın seçim bürosuna giderek BDP’ye katıldıklarını bildirdi. Bozkurt, neden böyle bir karar aldıklarını şöyle açıkladı: “Artık düzen partilerinde değil, halkımın yanında olmak istiyorum. Artık yolumuza BDP ile devam edeceğiz. Bu bir örnek temsil etmeli.”

BDP seçim bürosunda gazetecilere açıklama yapan Bozkurt, “BDP ile devam edeceğiz. Bu bir örnek temsil etmeli. Doğu ve Güneydoğu’da kurulu bütün diğer partilerde yer alan halkımızın istifa edip bir an önce kendi partilerine, yani BDP’ye katılmaları için çağrıda bulunuyorum.” diye seslendi. Daha sonra BDP Başkale İlçe Başkanı Derviş Polat, Ömer Bozkurt’a rozet taktı. Bozkurt da partililerle tokalaştı.

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:logic Tarih: May 24, 2011 | Reply

    adamın soyadına bakar mısınız: Bozkurt

    bir Kürt niye bu soyadını alır ki…

  3. Yazan:sevim Tarih: May 24, 2011 | Reply

    walla bozkurtluktan bozkürtlüğe geçiş nasıl olur bilmiyorum ama galiba mhp’nin anıldığı CD’lerden kaynaklı zevahiri kurtarma amaçlı gibi görünüyor bu toplu istifa hadisesi.yoksa bu adamlara gökten vahi mi indi de birden”düzen partisi”gerçekliğine(!) vakıf olabildiler.düzen partisiymiş!yesinler sizin düzen muhalifliğini!başkale gibi bütün nüfusun birbirini tanıdığı doğunun ücra bir beldesinde sorarlar mhp’nin hangi projesine sevdalandınız da bu çatı altında siyaset icra ettiniz?
    neyse akşam akşam çatmayayım gene,ama bu tür adamlardan bozkurt olsa ne olur,bozkürt olsa ne değişir?en azından kaset skandalı namus karizmalarına halel getirmişse çıkıp dosdoğru bu gerekçelerini sunup istife etselerdi biraz su kaldırırdı.ama öyle şimşek hızıyla saf değiştirmeler filan…ahmaklığın son perdesi olsa gerek.kürt halkının kaderinin bu bukalemunların eline terkediliş olması ne acı!

  4. Yazan:Furkan Tarih: May 25, 2011 | Reply

    Kürt ve Türk isimlerinin birbirine benzemesi ne tuhaf. Hayatın ironisi gibi.
    (Hayat tecrübem bu tip ironilerde hep bir hikmet olduğu yönünde)
    Bu benzerlik bir de Yecüc-Mecüc de var. Hayırdır inşallah 🙂

  5. Yazan:Furkan Tarih: May 25, 2011 | Reply

    Dini bilgisi fazla olmayanlar için bir açıklama yapmam gerekiyor sanırım.
    Yecüc ve Mecüc kavimleri laftan anlamayan, devamlı birbirleriyle didişen efsanevi kavimlerin adıdır.

  6. Yazan:durhat Tarih: May 25, 2011 | Reply

    Bence de biraz klasik Yeşilçam melodramları gibi olmuş.Malum romantik aşk hikayelerini konu alan Yeşilçam filmlerinde beklenmedik sürprizler olurdu…Birden iki gözünü kaybedip kör olanlar,sonra bir fiskeyle gözü açılanlar falan olurdu.

    Sahi bizim şu 16 kişilik Bozkurt grubunun birden “gözünü açan”ne oldu acaba?Öyle ya birden “düzen partileri”nden filan dem vurmuşlar.Eminim biraz gaz verip sorular derinleştirilse TC’nin inkar politikasından girip ulusların bağımsızlık mücadelesinden çıkacaklar.

    Tabi demek ki gönül verdikleri mhp,istifa ettikleri an’a kadar bildik “düzen partileri”nden çok farklı bir çizgi izlemiş olmalı(?).Sonra kader anı gelip çatmış,ülkücü kürtlere ilham perileri gelmiş ve “kandırıldıklarını”anlamışlar.Walla bir tek “nayır,nolamaz”ı eksik kalmış bu işin:).Dünyası başına yıkılmışlığın verdiği şaşkınlıkla fonda bu hayret tonlamaları olmalıydı ki film tam olsun.

  7. Yazan:ali yardım Tarih: May 25, 2011 | Reply

    Kürt kökenli olup etnik Türkçü bir partiden, Kürtçü bir partiye geçmekten daha garip bir hadise var. İslamcı olduğunu iddia edip, bdp’nin bağımsızlarına katılmak. misal:Altan Tan

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin