RSS Feed for This Post

PKK’ya yardım eden Türk askeri olur mu?

Şantaj ve askerî casusluk soruşturması kapsamında yapılan aramalarda, Deniz Üsteğmen E.K.’nın bilgisayarında çarpıcı belgeler ele geçti. Üsteğmenin TÜBİTAK’ta mühendis emekli Yarbay Y. Ç. ile paylaştığı dosyada 6 büyük savunma projesinin ya durdurulması ya da yavaşlatılması isteniyor. Heronlar için “Kesinlikle sekteye uğratılmalı.” deniyor.  Askerlere fuhuş şantajı operasyonunda devletin güvenliğine ilişkin gizli belgelerin ele geçirilmesiyle başlatılan ‘şantaj ve askerî casusluk soruşturması’nda şebekenin terör örgütü PKK ile bağlantıları… TAMAMI

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:Mustafa Akbaş Tarih: Kas 9, 2010 | Reply

    Darbe yapip hür iradenin sectigi Basbakani asan Ordudan hersey beklenir.

  3. Yazan:ali duman Tarih: Kas 10, 2010 | Reply

    iş şirazeden çıkmış, her şey ayan beyan orta yere saçılmış, aynı yerden emir alan askerle, pkk şikeli bir savaş içine girmişler, çeteye en iyi hizmeti veren, en yukarılara terfi ettirilmiş, o yüzden hizmette yarış başlamış, en çok asker kaybı veren komutan en gözde komutan haline getirilmiş, iplikleri pazara çıkınca karakol baskınları da durdu. bu şekilde ucuz bir savaş içinde gerilla örgütü de içten içe çürümüş, hadi şimdi yapın bakalım bu şikeli savaşı da göreyim. iplikleri pazara çıkınça şer cephesinde bir dağılma görüyorum. şikeli savaş her iki tarafı da kirletmiş, kirlenen gerilla savaşamaz hale gelmiş, o yüzdendir ki acilen barış kartının arkasına sığındılar. neyse barışmak en iyisi her koşulda. öylede böylede barışılacak, zira şikeli savaşa ayar çekenlere, ayar çekildi, paşa paşa içeri tıkıldılar.

    işin ilginç yanı ise bu denli ayan beyan orta yere dökülen kirli çamaşırlara rağmen okumuş-diplomalı-resmi tarih ezbercilerin hala papağan gibi ezberlerinden şaşmamaları, bunlarda hiç utanma yok mu merak ediyorum.

    az önce bu utanmazlardan bir tv’de arzı-endam ediyordu, bu iflah olmaz derecede arsız ulusalcı haberal’ın yargıçları tazminata mahkum etme meselesini nasıl oluyorsa oluyor da İNSAN HAKLARI meselesine dahil edebiliyorken, iş KCK davasında kürtçe savunma hakkına gelince birden bire o meşhur İNSAN HAKLARI kavramını lugatından atıverdi, insan neden tiksiniyor biliyor musunuz? işte bu iki yüzlülükten, işte bu çifte standarttan, yaşadığımız bu çağın en büyük ahlaksızlığı çifte standartlı olmaktır, bundan daha büyük çirkinlik yok, faşizmi saymazsak (sanırım günümüzde faşizmin en çok beslendiği şey de işte bu çifte standartlı olma durumudur)

  4. Yazan:Mehmet Ali Tarih: Nis 5, 2011 | Reply

    İnsanın lanet edesi geliyor. Bir ordu nasıl yapabilir bunu kendi halkına? Vatan davasıyla askere gideceksen, komutanım dediğin insan gideceğinb yola mayın döşetecek ve sen şehit olacaksın. Ve bu sahtekarlar üzerinden siyaset yapacak. Mideniz varsa kaldırın bu durumu…

  5. Yazan:bekes Tarih: Nis 6, 2011 | Reply

    ister devlet ister kendini aydın sanan müsvete kişilikler, bölge halkı pkk’nin baskısıyla partiye oy veriyorlar desin isterse korkuyorlar desin istediği kadar istemiyorlar desin welleh yalan…. hiçbir kürt güvenmediği bir gazeteciye ve araştırmacıya gidip de ben bu davayı destekliyorum demez. araştırmacı veya gazeteci yandaş bulursa zaten sorun yok istedigi telden söyler sorun yok ama tersi durumda welleh istediginizi alamazsınız onlardan. aha ben kürdüm ve özgür irademle bdp.ye oy veriyorum ve sonuna kadar pkk.yi destekliyorum. pkk olmasaydı bugün hiçbiriniz kürt kelimesini dahi agzınıza almazdınız.
    asker pkk.ye yardım eder mi konusuna gelince neden bu kadar sığ düşünüyorsunuz??? askere giden de ezilmiş baskı görmüş kürt hiç yok mu ? hepsi devlete can feda etmek için giden birer fedai mi sanıyorsunuz o zaman günaydın!!!

  1. 1 Trackback(s)

  2. Ağu 2, 2011: Kürtçe Ezandan Ramazan Cinayetine: Kürtçü İslâm(!) : Derin Düşünce

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin