RSS Feed for This Post

DUYURU: 70 Milyon Adım Koalisyonu, 28 Şubat 2010 Pazar – 15.00

Ordunun, medyanın, yüksek mahkemelerin ve dev anası sivil olmayan toplum kuruluşlarının el ele vererek gerçekleştirdiği dünyanın en ahlaksız post-modern darbesi 28 Şubat’ın yıl dönümünde;

28 Şubat bin yıl sürecek diyenlere

Bin yıl sürmesi için toprak altında vatandaşına atılmak üzere bomba saklayanlara

Bin yıl sürmesi için alçakça eylem planları hazırlayanlara

Bin yıl sürmesi için kalan son hukuk kırıntılarını da hiçe sayıp yargı darbesi yapanlara

Bin yıl sürmesi için çocukların üniversite puanlarına göz dikenlere

28 Şubat’ın bin yıl sürmeyeceğini söyleme zamanı geldi!

Pardon ama artık sizin bu saçmalıklarınızı çekemeyeceğiz.

Erken Final: BİN YILIN SONU

28 Şubat 2010 Pazar – 15.00

Taksim Tünel’den Taksim Meydan’a

70 Milyon Adım Koalisyonu

Trackback URL

  1. 6 Yorum

  2. Yazan:müstear Tarih: Şub 19, 2010 | Reply

    Ne zaman bitecek bu işkence? ne zaman kız kardeşim okuluna özgürce gidebilecek? Ne zaman söylemleri ve eylemleriyle halkın içinden çıkmış insanların yönetim ve yönetilim hakkının gaspı engellenecek? Ne zaman, Ne zaman…
    O günler yakın mıdır, yoksa 987 yıl daha beklemek mi gerekir bilemiyorum ama, o günler gelene kadar;
    Postal ve palet seslerine karşı bir kez daha
    70 milyon adım!!!

  3. Yazan:Olcayto Tan Haskol Tarih: Şub 20, 2010 | Reply

    Biz liberal çalışma grubu olarak orada olacağız.

  4. Yazan:Ahmet Cem Özen Tarih: Şub 21, 2010 | Reply

    Liberal Çalışma Grubu orada olacak!

  5. Yazan:İbrahim Tarih: Şub 22, 2010 | Reply

    Keşke 27 Mayıs yerine Mayıs’ın 27’si veya 12 Eylül değil de Eylül’ün 12’si diyebilseydik yada 28 Şubat’ı Şubat’ın 28’ine çevirebilme şansımız olsaydı.. Sıradan günler olsaydı yani, Bir Ulus’un Demokrasi ayıbı olmasaydı. Nobel aldığımız, oskar kazandığımız yada ne bileyim Mars’a gittiğimiz vb. gibi olayları anımsatsa daha iyi olurdu gerçi!
    Niye gülüyorsunuz ki! Olur mu olur!.. Hele şu HİZA’dan bir çıkalım da… Postal değmemiş, daha hijyenik bir demokrasiye ulaşalım, gerisi kolay!.. Yağma kültüründen üreten topluma, asker millet’ten demokratik ve çağdaş Ulus bilincine biz de geçiş yapabiliriz. Neden Olmasın!..

  6. Yazan:eg Tarih: Şub 26, 2010 | Reply

    birinci ordu eski komutanı balyız darbe planının altında imzası bulunan org. çetin doğan tutuklandı az önce. türkiye’de bazı şeyler değişmeye başlıyor artık bundan umutlanmaya başladım doğrusu. artık darbeler yapanın yanına kar kalmayacak gibi…

  7. Yazan:KOMÜNİST Tarih: Şub 27, 2010 | Reply

    “28 Şubat süreci 1000 yıl sürecek.” Eski Genelkurmay Başkanlarından Hüseyin Kıvrıkoğlu’na ait olan bu sözler aradan geçen on yıl sonrasında görülüyor ki çoktan yalan olmuş durumda.

    1000 yıl süren bir 28 Şubat’ımız olmadı.

    Sivil sözcüğünün fonetiğinden libidinal bir haz alanlar olduğu muhakkak ama bu bir vesayet rejiminden ötekine geçtiğimiz gerçeğini değiştirmiyor. Alabildiğine piyasacı ve işbirlikçi, o yüzden liberal, alabildiğine dinci ve gerici, o yüzden muhafazakâr, alabildiğine totaliter ve o yüzden de diktatoryal bir rejime geçişin artık son aşamasındayız, teminatının polis olduğu yeni bir rejimin.

    AKP, sözde darbe planı adı altında 28 Şubatın intikamını alıyor. 28 Şubat’ta ortaya çıkan andıçları tersten bir daha yazdılar. Bu defa liberal/dinci olanlar iyi çocuk, cumhuriyetçiler kaka çocuk ilan ediliyor.

    28 Şubat 1000 sene sürecek diyorlardı, 10 sene sürmedi. Bu liberal dincilerin de ülkeyi ele geçirdiklerini ve 1000 sene hüküm süreceklerini düşünüyorlar. Bunların süngüsünün ne zaman düşeceğini de hep beraber göreceğiz.

  1. 1 Trackback(s)

  2. Mar 19, 2010: Son 30 günde en çok okunanlar : Derin Düşünce

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin