RSS Feed for This Post

Onur Öymen’e Avrupa’dan destek

Ezber Bozan’a Teşekkürle

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Serdar Kaya Tarih: Ara 1, 2009 | Reply

    [YAYINLAMASANIZ DA OLUR.]

    Bu tur karikaturlerin altina Ingilizcesini ve hangi olaya referansta bulundugunu da koysaniz nasil olur?

  3. Yazan:MY Tarih: Ara 2, 2009 | Reply

    Serdar Bey ne demek? siz yazarsiniz da biz yayinlamaz miyiz? :))

    Tabi iyi olur. Hatta zahmet olmazsa bu seferlik siz yorum olarak ekleyin.

  4. Yazan:Cengiz Tarih: Ara 2, 2009 | Reply

    Terör ile “terörün nedenleri” ayrımı insanımızın çoğu için kapalı. “Neden arama”ya gerek yok bu durumda. Terörün nedeni terörist, teröristin nedeni de terör. Çoğunluğun vereceği yanıt bu. O halde “açılım” vb. ne varsa terörist ile pazarlık, teröre taviz demek oluyor. Yani “yenildik, anlaşma yapalım”. Mondros Ateşkes antlaşması gibi bir şey. “Biz sizi yenemedik, isteklerinizi söyleyin, anlaşalım” şeklinde algılayanlar bence hiç de az değil.

    Halbuki bunun terörist ile değil, bölge halkıyla ilgili olduğu ‘bilgilendirmesi’ daha vurgulu şekilde yapılabilir. Daha da önemlisi, türkçü ayrımcılığın bölge halkındaki tepkilerin başlıca nedeni olduğu gösterilip bunun yanlışlığı anlatılabilir. Ne yazık ki bu hastalık çok yaygın. Başka övünecek bir şey bulamayınca anlaşılan insanlar ‘türk’ olmakla övünüyor.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin