RSS Feed for This Post

Ne mutlu? “Türk’üm” diyene!

Trackback URL

  1. 10 Yorum

  2. Yazan:Mert Kayhan Tarih: Eyl 17, 2009 | Reply

    Allah’ı tekeline almaya gayret eden ve bu yönde insanların imanlarına kefalet eden tüm Cemaat liderleri ve bu cemaatler vasıtası ile inançlarının temelini araştırmadan biat eden tüm insanlar muhakkak ki hüsran içindedirler.

  3. Yazan:MB Tarih: Eyl 17, 2009 | Reply

    Ben bu karikatürde; Yeryüzünde O’nu ve Habibi’ni anlatacak tek bir insan kalmasa dahi, ayda, jüpiterde veya herhangi bir gezegende ve tüm kainatta bu çağrıya muhatap “başka insanlar da var mıdır acaba” diyerek yanıp tutuşan eğitim gönüllülerini görüyorum.

    Malum Güzel Gören, Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır …

  4. Yazan:su Tarih: Eyl 18, 2009 | Reply

    Ben bu karikatürde; Yeryüzünde O’nu ve Habibi’ni anlatacak tek bir insan kalmasa dahi, ayda, jüpiterde veya herhangi bir gezegende ve tüm kainatta bu çağrıya muhatap “başka insanlar da var mıdır acaba” diyerek yanıp tutuşan eğitim gönüllülerini görüyorum.

    dediğinize ben göremedım fotoda siz nasıl gordunuz acabaa..benım gördugum giitikkleri yerlere Nam-ı Celi’den once milleyıtcılıklernı goturmeleri onların gayeleri O ‘nu analatmak olsaydı türkçe olimpiyatları dıye bişey yapmazlardı…güzel gören güzel düşünür konsunda size katılıyorum ama yaa asıl nıyetler gızlenmışsse

  5. Yazan:amarat Tarih: Eyl 18, 2009 | Reply

    Derindüşünce kendi kendini vuruyor gibime gelior.

  6. Yazan:beytullah emrah Tarih: Eyl 18, 2009 | Reply

    işte evrensel düşünce 🙂

  7. Yazan:ahmet ercan Tarih: Eyl 19, 2009 | Reply

    bu hareket için en çok söylenen söz “ya asıl niyetleri gizli ise”. bu söz bilmediğinden korkan buna ek olarak onu bilmeye anlamaya çalışmaktan da korkan toplumsal bir paranoyanın yan ürünü. hani cehennemde her millet ayrı bir kuyuya atılmış ve her kuyunun başında da bir zebani varmış ta türklerin atıldığı kuyunun başına nasılsa biri çıkmaya çalışınca aşağıdan çekerler diye zebani koymazlarmış. aynı durum. toplumda birşeyler yapmaya çalışan birilerine faydalı olmaya çalışan düşünce yapısı olarak çağ üstü olan bu kişiler de öküz altında buzağı arayanların ya bunun altında şu varsa sözlerinin muhatabı oluyorlar.
    ancak bu denli büyük bir hareketin karşısında durmak ona alternatif bir akım ortaya koymak çok zor bir iş olduğu için kenarda durup “ya şu varsa ya bu varsa ya tutarsa” demek çok daha kolay geliyor.

  8. Yazan:enternasyonal Tarih: Eki 19, 2009 | Reply

    Jupiter’liler zaten türktür. Orta Asya’dan tüm dünyaya yayılan atalarımız Eski Yunan, Sümer, Eski Mısır uygarlıklarını kurmakla yetinmemişler ve uzaya da el atmışlardır. Jupiter, Mars ve Uranüs uygarlıklarını da türkler kurmuştur. Atatürk boşuna Güneş dil teorisi dememiş. Bütün güneş sisteminde konuşan diller türkçeden türemiştir.

  9. Yazan:mert Tarih: Kas 21, 2009 | Reply

    Çok güzeldi…

  10. Yazan:Serkan Çekiç Tarih: Kas 21, 2009 | Reply

    azerbeycan, özbekistan, rusya önce buralara kurmak lazım.

  11. Yazan:Aslı Tarih: Oca 21, 2010 | Reply

    Merak ediyorum bunlarda diyalogçu mu acaba… Bizden önce Jüpiter’e kardinaller çıkacağına göre, orada da ”Hazreti Papa” olacaktır. 🙂

  1. 2 Trackback(s)

  2. Eki 6, 2009: Son 90 günde en çok okunan, yorumlanan, bağlantı verilen yazılar : Derin Düşünce
  3. Eki 13, 2009: Son 30 günde en çok okunanlar : Derin Düşünce

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin