RSS Feed for This Post

Aralık ayında en çok okunan kitaplar

Aralık ayında günlük ortalama ziyaretçi 4500’ü geçti, sitemize 72.647 farklı ziyaretçi geldi ve 2.5 milyondan fazla sayfa açıldı. Yine bu sürede  e-kütüphanemizde 71.003 kitap okundu. En çok okunan 5 kitabın her biri 1000’den fazla indirildi. Eğitimci, araştırmacı-yazar Ufuk Coşkun’un kitabı “Kemalist Eğitimin Zararları” 1465 okuma ile Aralık birincisi oldu. İkinci sırada yine “Derin İnsan” var. 3, 4 ve 5ci kitaplar strateji ve jeopolitik denemeleri.  Toplam okumanın %67’sini oluşturan ilk 20 kitap şöyle:

  1. Kemalist Eğitimin Zararları
  2. Derin İnsan
  3. Petrol kandan ağırdır
  4. Savaş Meydanda Değil Masada Kazanılır
  5. Derin Savaş
  6. Rönesans’ın Kara Kitabı
  7. Derin Göz
  8. Senin tanrın çok mu yüksekte?
  9. Sen insansın, homo-economicus değilsin!
  10. Liberalizmin Kara Kitabı
  11. Banka Ordudan Tehlikelidir!
  12. Derin Lügat 8.0
  13. Derin MAЯҖ
  14. Kürtlerin Tarihi Üzerine
  15. Bir pozitivizm eleştirisi
  16. Kitap Tanıtan Kitap 1
  17. Roman nedir? Nasıl Yazılır?
  18. Zaman Nedir?
  19. Soyut Sanat Müslümanın Yitik Malıdır
  20. İslâm’da Mimar ve Şehir

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin