RSS Feed for This Post

Ekim ayında en çok okunan kitaplar

Geride bıraktığımız ekim ayında e-kütüphanemizde 64.147 kitap okundu. Savaş, strateji ve jeopolitik kitapları ilk 10’a girdi. Ufuk Coşkun’un eğitim konulu eseri olan “Kemalist Eğitimin Zararları” ilk 10’a giren diğer kitaplar gibi 2000’den fazla okundu. Sanat, felsefe, ekonomi ve psikoloji konulu kitaplar geçen ay olduğu gibi bu ay da ilk 20’yi doldurdu. 64.147 okumanın %63’ünü teşkil eden 20 kitabın tam listesi şöyle:

  1. Derin İnsan
  2. Derin Lügat 7.0
  3. Senin tanrın çok mu yüksekte?
  4. Derin Savaş
  5. Rönesans’ın Kara Kitabı
  6. Derin Göz
  7. Petrol kandan ağırdır
  8. Savaş Meydanda Değil Masada Kazanılır
  9. Kemalist Eğitimin Zararları
  10. Sen insansın, homo-economicus değilsin!
  11. Liberalizmin Kara Kitabı
  12. Kürtlerin Tarihi Üzerine
  13. Bir pozitivizm eleştirisi
  14. Kitap Tanıtan Kitap 1
  15. Roman nedir? Nasıl Yazılır?
  16. Zaman Nedir?
  17. Soyut Sanat Müslümanın Yitik Malıdır
  18. İslâm’da Mimar ve Şehir
  19. Banka Ordudan Tehlikelidir!
  20. Fethullah Gülen’i iyi bilirdik

 

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin