RSS Feed for This Post

Atatürk öbür taraftan bildiriyor

ataturk

Trackback URL

  1. 7 Yorum

  2. Yazan:mahmut Tarih: Tem 7, 2014 | Reply

    Evet hem Atatürke hakaret etmiş oldun hem de insanları yakmayla tehdit edip kendi inandığığın şeyi yapmalarını sağlamaya çalışıyorsun. sonra da çevrede iyi ve erdemli insan diye dolaşıyorsundur değil mi?

  3. Yazan:Deniz Tarih: Tem 9, 2014 | Reply

    Bu arada yorumumu yayımlayıp yayımlamamanız da “demokrat”lığınızı gösterecektir.

  4. Yazan:shyla Tarih: Tem 10, 2014 | Reply

    gerizekalısın, hadsizsin..
    buda tam bulunduğum yerden bildirdiğim, mutlak fikir eseridir.

  5. Yazan:derman Tarih: Eyl 18, 2014 | Reply

    Dilini çok iyi kullanan yazarların varlığını bildiğim ve severek okuduğum “Ne mutlu İnsanım” fikri özünde olan arkadaşların yer aldığı derin düşünce gibi bir siteye yakışmayan BASİT bir değerlendirme

  6. Yazan:ali Tarih: Şub 11, 2018 | Reply

    Sitenizde bu kadar detaylı veriyi görünce, sizi aklı başında, olgun biri sanmıştım. Yanılmışım. Aldatıldık. Siz ki, dünyadaki zulümleri, acıları bir problem olarak görmeyen, kötülükleri hafifseyen bir zavallısınız. Bir daha görüşmemek üzere…

  7. Yazan:Uğur Coşkun Tarih: Eki 20, 2018 | Reply

    Hadsiz!illa edeb illa edeb!Bundan sonraki yaşamınızda başarısızlıklar dilerim ve bu olacal bu olacak bu o-la-cak!

  8. Yazan:koray Tarih: Nis 25, 2020 | Reply

    çok ilginç özellikle mi kötü yorumları yayınladınız? insanlar din haline getirmişler ve farkında değiller masumcukları oynuyorlar bilmeden ( veya bilerek )

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin