RSS Feed for This Post

Kemalizm tam da böyle bir şey işte:Dindar ama Laik, Çağdaş ama Leninist, Irkçı, Şarapçı ve biraz Çapulcu

cb-ekmeleddin

ekmeleddin

chp-kemalizm

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:Bir Dost Tarih: Haz 18, 2014 | Reply

    Helak edilecek toplum gibi yansıtmışsınız! Velev ki sizin dediğiniz gibi bir topluluk…. Peki siz sergilediğiniz tutum ve davranışlarla nasıl bir topluluksunuz! Yahudileşmek üzere olduğunuzun farkında mısnız? Cenneti garantilediğini düşünen, seçilmiş insanlar topluluğu!!! Kibir akıyor bütün cümlelerinizden! İman ettik dediğinizde iman etmiş olabilmeniz için önce bu tavırlarınızdan kurtulmanız gerek..

  3. Yazan:Sebnem Tarih: Haz 18, 2014 | Reply

    Homofobi bir nefret suçudur.
    Bu yaptığınız nefret suçu.

    Irkçı Kemalistten daha temiz değilsiniz.
    Ah bu kibir.

  4. Yazan:Tahsin K. Tarih: Haz 18, 2014 | Reply

    Homofobi bunun neresinde? Adam kendisi için “ibneyiz” diyor. Bizde Homofobi yok ama sizde AKP-fobi var ve halüsinasyon üretme derecesinde 🙂

  5. Yazan:Sebnem Tarih: Haz 19, 2014 | Reply

    “Kemalizm=”ibnelik”, ayyaşlıktır” gibi bir çıkarım yapıp, sonra “homofobi bunun neresinde” mi diyorsunuz? Siz alemi kör, herkesi sersem sandınız galiba.

    Ordaki Birgül Ayman Güler’le yarışırsınız şovenizm konusunda.
    Al birini, ötekine çarp.

  6. Yazan:Tahsin K. Tarih: Haz 19, 2014 | Reply

    kemalistleri, “ibneleri” ve ayyaşları biz birleştirmedik, Gezi’de kendileri birleştiler, içlerinde PKK da var bu arada 🙂

    Üstelik “homofobi” demeniz çok saçma, yukarda korku ile ilgili ne var? bunlar beraberler ve yeni patron da Ekmeleddin efendi, İKÖ eski müdürü, hakikaten komik, CHP tam bir Gay Pride görüntüsü içinde :)) ya da Village People diyelim isterseniz :))

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin