RSS Feed for This Post

Köpekler gördüm… İnsan suretindeydiler

kopek-0Ormanın kralı Aslan köpeği yanına çağırmış:
– Sadakatine diyecek yok ama pisliğinden bıktım. Bundan sonra b.k yemeyeceksin.
– Peki sayın kralım.
Köpek uzaklaşırken bir an duraklamış:
– Bir şey sorabilir miyim?
– Sor!
– Çok temiz bir taşın üstüne yapılmış olsa bile yemeyim mi ?

*   *   *

Madenciler ölürken « oh olsun! onlar zaten AKP’li » diyenler Van depremi sırasında « oh olsun! onlar zaten Kürt » demişlerdi. Kızmaya gerek yok. Değişmeyecekler. Çünkü yaptıkları şeyin b.k yemek olduğunu çok iyi biliyorlar. Mesele burada değil. Pislik yemek onlara itici gelmiyor, tam tersi. Gübre böceği gül bahçesini ne yapsın? Her yaratık kendi tabiatına göre besleniyor. Onlar da kendilerine lezzetli gelen şeyleri yiyorlar.

.

kopek-3

.

kopek-2

.

kopek-1

 

 

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:SERDAL DUMAN Tarih: May 18, 2014 | Reply

    Bu yorumları gönderen vatan haini insan müsveddelerinin halka karşı kin ve nefret suçları işlediklerinden haklarında idari soruşturma açılmasını talep ediyorum. Lütfen vicdanlı savcılarımız bu aşağılık yorumları yazanları cezalandırsınlar

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin