RSS Feed for This Post

Mart ayında en çok okunan kitaplar

bedava-pdfGeçtiğimiz mart ayında e-kütüphanemizden 21.739 e-kitap indirildi. Okurlarımızın tercihi üzerinde seçim havasının etkisi büyük oldu. Fakat tarih, sanat ve felsefe kitapları herşeye rağmen ilk 15 listesini terk etmedi. Listedeki ilk üç kitap 1000 okunmayı aştı. 15 kitap ise toplam okunmanın %50’sini teşkil etti.

  1. Fethullah Gülen’i yi bilirdik (1352)
  2. Hükümeti devirmek isteyen birileri mi var? (1139)
  3. Soyut Sanat Müslümanın Yitik Malıdır (1008)
  4. İslâmcılık, Devrim ile Demokrasi Kavşağında
  5. Kürtlerin Tarihi Üzerine
  6. Banka Ordudan Tehlikelidir!
  7. Tarih şaşırmaktır
  8. Derin Zaman / Zaman Nedir?
  9. Jean-Paul Sartre ile Kaliteli bir Ateizme Doğru
  10. Gurbetçi Freud ve “Das Unheimliche”
  11. Kendi ülkesini işgal eden ordu
  12. Liberalizmin Kara Kitabı
  13. Sosyalizm İslam’a uyar mı? (Tartışma)
  14. Çapulcular” ne istiyor?
  15. İslâm’da Mimar ve Şehir

 

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin