RSS Feed for This Post

Monteverdi

Monteverdi Claudio – A duae alti e continuo – Vorrei baciarti by Sara Mingardo; Rinaldo Alessandrini: Concerto Italiano on Grooveshark

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Pausanias Tarih: Mar 29, 2014 | Reply

    Sevgili “my” paylaşımınızın oldukça lezzetli olduğuna kaniyim ve yine inanıyorum ki yüksek ihtimalle siz bu paylaşımı Fransa’dan yaptınız sonra da siteye dönüp baktığınızda olmuş mu diye gördüğünüz her şeyin stabil olması durumuydu. Lakin ben ise kendi bağrımızdan yetiştirdiğimiz, Allah rızasına ram olduklarını düşündüğümüz için hep saygı duyduğumuz bir yapının devleti ayaklar altına düşürdüğü ve ulusal güvenlik sorunu haline gelen bir dinleme skandalı yüzünden paylaşımınızın yerinde “TİB”li bir ibare görüyorum.

    Yine de bir yolunu bulup dinlerim paylaşımınızı ancak ülkemizin sinesinde açılan bu onmaz yara için de bir yol bulmak, bir veçhe keşfetmek bu kadar kolay olsaydı keşke demekten kendimi alamıyorum.

  3. Yazan:my Tarih: Mar 29, 2014 | Reply

    amin amin amiiiiin :))

  4. Yazan:my Tarih: Mar 30, 2014 | Reply

    parçayi degistirdim ama besteciyi degil :)) sanirim GroveShark’a herkes erisebiliyor

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin