RSS Feed for This Post

Biz iktidar olunca iftarı erkene alacağız!

Yürüyen merdivenlere ters çıkan, İzmir’i Güney’in incisi yapan, Mersin’i Güneydoğu Anadolu bölgesinin bir şehri olduğunu söyleyen, Fenerbahçe’nin efsane forveti Lefter’i ‘kaleci’ yapan, son referandumda ‘oy’ kullanmayan, Tunceli’de “biz sayın başbakan gibi, söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz.” sözlerini ağzından kaçırıveren, İzmir’de ‘Başkan Haliç’i temizleyecek ve İzmirliler Haliç’te yüzecek’ sözlerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destan (!) yazmaya devam ediyor…

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde, sesi soluğu çıkmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘bunu da yaptı’ dedirtecek bir olaya imza atarak ezan okunmadan iftar yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün’le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açtı. Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları ‘Daha ezan okunmadı’ dese de artık çok geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün’ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. (TimeTürk)

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin