RSS Feed for This Post

Kural 8: Yalancıların, münafıkların peşinden gitme!

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:Erin Guraski Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    dogru
    http://www.sendika.org/2013/06/erdogan-3-olumle-yetinmedi-wall-streette-17-olum-yalaniyla-hedef-buyuttu/

  3. Yazan:Abdulkerim Tarih: Haz 18, 2013 | Reply

    yazar erin güraski yi şiddetle kınıyorum. ihsan eliaçığı twiterde takip ettiğim için biliyorum bu tweetin hemen altında “düzeltme az önce karışıklıktan yanlış fotografı yolladım doğru fotograf budur yazan bir tweet var” buraya yazdığınız şeyleri teyit etmeden yazdığınız için çok üzüldüm.sitenin bir müdavimi olarak derindüsünce.org sitesinin güvenirliğini sarstığınız için sizi şiddetle kınıyor ve düzeltme yapmanızı bekliyorum

  4. Yazan:my Tarih: Haz 18, 2013 | Reply

    hem ihsan eliaçik’i hem DD’yi takip etmeniz basli basina tuhaf bir durum. Ama baska zaman konusalim. Twitter’a gelince… Eliaçik yalani ortaya çikinca degistirmis olabilir ki bu onun ilk palavrasi degil. Hele Namaz konusunda ALLAH’a (haşa!) ders vermeye kalkmasina ne diyecegiz?

  5. Yazan:abdülkerim Tarih: Haz 22, 2013 | Reply

    neyi takip edip etmeyeceğimi size soracak değilim ihsan eliaçığın avukatı da değilim ben bu olayın olduğu gün yani 11 haziran günü twitterden gördüğüm için düzeltme yapmanız için söyledim. herkesin düşünceleride günahlarıda sevaplarıda kendine allaha namaz konusunda ders verdiğini düşünüyorsanız bunun cevabınıda kendisinden alabileceğinizi düşünüyorum.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin