RSS Feed for This Post

Kural 7: Herkes senin gibi zengin çocuğu değil, yolları kapatıp işe gideni engelleme !

Trackback URL

  1. 11 Yorum

  2. Yazan:isimsiz Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    Zengin çocuğu laikler, fakir guraba türbanlılar. Denklem süpermiş. 🙂

    Bu “mağdurum ben mağdur” halleri işlemiyor artık buralarda.

    Daha dün Kanal24’de Nihal Bengisu Karaca, “Yeni nesil AKP zengini türbanlı kardeşlerimizin lüks arabalarına saldırılar oluyor” diye ağlıyordu.

    Yaparken, inşaa ederken zaten değilsiniz de, eleştirmeye çalışırken biraz omurgalı olun hiç olmazsa.

  3. Yazan:my Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    her iki kesimi de içeriden tanima sansina sahibim, amerikan gazetesine 50.000 dolarlik ilan veren, banka patronlari ve holding baskanlariyla kolkola girip anti-amerikan(!) ve anti-emperyalist(!) eylem yapan düdük makarnalari ile bir iki hafta sonra Bodrum’da bulusacagim. bazisi benim akrabam, bazisi çocukluk arkadasim. okul kitaplari disinda kitap okumayan bu dangalaklar taksim’i 10 gün isgal etmekle, yiyip içip siç-ramakla devrim yapacaklarina gerçekten inandilar. kimse onlari salak yerine koymuyor. onlar hakikaten salaklar!

    veryansin ettikleri “düzene” entegre olmak için CV hazirladilar ve eylülden itibaren kaka-pis patronlarin önünde hazirola geçecekler. bu sivilceli oglan ve kizlarin isyanlari tayyip’e degil, baba otoritesinedir. geç kalmis bir ergenlik krizidir yani taxim’de yasanan. Agaç korumak için(?) otomobil yakmak gibi salakliklarin zuhur etmesi de bu yüzden 🙂

  4. Yazan:ETİKET Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    http://medyagundem.com/tahrikin-reklam-ayagindaki-ajanslarla-ilgili-sok-detaylar/

  5. Yazan:isimsiz Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    Birilerine salak derken hem dinden hem de borsadan yani kumardan medet uman, oksimoran bir hale düşmüş tayyipizmin koltuk değneği olduğunuzu da görüyorsunuzdur umarım.

    Bu arada o cin gibi parlak zekalı “yol ver gidelim, taksimi ezelim” diye haykıran itiatkar güruh da gözümün önünden gitmiyor hani. 🙂

  6. Yazan:my Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    o güruhun derdi salaklik degil fasizm idi. onlara da gereken elestiriyi 24 saat geçmeden yaptmistik

    https://www.google.fr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.derindusunce.org%2F2013%2F06%2F07%2Fakpnin-o-fasist-genclerine-acik-telgraf%2F&ei=xY24UcjAHYWs0QXou4CIDQ&usg=AFQjCNG_hFqnUS4VJbzM19AhQrr4c4GwGw&sig2=wbjoYNH_toGR12mCpFlOAA&bvm=bv.47810305,d.d2k

  7. Yazan:isimsiz Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    Faşist olmaları hünkarlarına kayıtsız şartsız itiat etmiş salaklar olmalarına engel değil ki. 🙂

  8. Yazan:cemil surden Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    Herkes senin gibi köle değil, gölge etme başka ihsan istemez !! İtaat etmekten gocunmuyorsunuz, bu gün gibi aşikar ama zahmet olmazsa insanlar hak peşinde koşarken biraz anlayış gösterin, eğer düşünme ve kavrama yeteneğiniz varsa.Bu herkesin çıkarına.Özgürlük bir gün sizede lazım olacak.

  9. Yazan:lüzumsuz Tarih: Haz 12, 2013 | Reply

    Özgürlük bir gün sizede lazım olacak

    Onlara lazım oldu, aldılar kullandılar üzerine de sifonu çoktan çektiler bile.

    Bu günlerde insan hakları ve özgürlükler out, çoğunluk, güç ve sandık in.

  10. Yazan:my Tarih: Haz 13, 2013 | Reply

    Cemil Bey sizin savundugunuz özgürlük degil serbestlik. ikisi çok farkli iki seydir: Hayvan Serbesttir, İnsan Özgürdür…

    http://www.derindusunce.org/2010/10/05/hayvan-serbesttir-insan-ozgurdur/

  11. Yazan:my Tarih: Haz 13, 2013 | Reply

    “Onlara lazım oldu, aldılar kullandılar üzerine de sifonu çoktan çektiler bile. Bu günlerde insan hakları ve özgürlükler out, çoğunluk, güç ve sandık in.”

    Müslümanlara (ve gayrimüslimlere, Kürtlere…) en çok eziyet edilen devir tek parti devridir yani “sandik” yoktu/göstermelikti.

    Sonra da çok partili devirde sürekli darbe, muhtira yasandi. seçim kaybeden CHP her seferinde darbe ile iktidara konuldu.

    özetle bu analize katilmiyorum

  12. Yazan:lüzumsuz Tarih: Haz 13, 2013 | Reply

    Hey tayyipçi biz dostuz. 🙂

    Ya ben bu ruh halini hiç anlamıyorum. İstiyorsunuz ki bütün gün tek parti dönemine vuralım, yatalım kalkalım CHP’yi eleştirelim ama iktidarınıza dokunmayalım. Otoriter, gerici polis devletinizi hiç sorgulamayalım.

    Hatta geçmişe yönelik eleştiriler yapınca sıtımızı sıvazlıyorsunuz.

    93’lü çocuğa “28 şubatta aklın nerdeydi” diyen var ya, çocuk kreşteydi daha.

    Kusura bakmayın ama benim için hatayı hata ile savunmak geçerli bir argüman değildir.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin