RSS Feed for This Post

Kural 3: Namaz kılmayı öğren, namazla dalga geçme!

gezi_parki_namazi

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:Sorgulayan Tarih: Haz 11, 2013 | Reply

    Ne var canım bilmiyorsak hünkarımız gelir öğretir.

    Ne yiyip ne içeceğime, ne giyip giymeyeceğime, nasıl üreyeceğime karışan adam için bu sorun bile olmaz. 🙂

  3. Yazan:Fatma gökhan Tarih: Haz 11, 2013 | Reply

    Abdullatiif şener’in şahidi ihsan eliaçik kapiitalizmden önce bu çocuklara namazIn farzlarini öğretseydi ne iyi olurdu

  4. Yazan:Elif Aksayan Tarih: Haz 14, 2013 | Reply

    İlk günden beri (27 Mayıs) öyle veya böyle oradayım, herhangi bir dine inanmıyorum ve bu sitedeki yazıları hep okudum, takip ettim.

    İlk defa bu süreçteki yazıların dilinden rahatsız oldum. Doğru söylenenler bile, dil sebebiyle, üslup sebebiyle, sıkıntılı olmuş.

    Bu maddeler dizisi içinse, bu 3. madde dışında söylenenlere katılıyorum ama yine dili sorun. “Herkesin babası seninki kadar zengin değil.” Örneğin.

    Bu maddeye katılmıyorum çünkü kitapta yazılmamış bir ibadet eyleminin, nasıl yapılacağına kim karışır?

    Sizi okumaya devam edeceğim.

    Teşekkürler.
    Elif

  5. Yazan:fatma gökhan Tarih: Haz 14, 2013 | Reply

    Bu maddeye katılmıyorum çünkü kitapta yazılmamış bir ibadet eyleminin, nasıl yapılacağına kim karışır?

    Kur’an’da namaz vardır. Ancak namazın ne şekilde kılınacağını sünnete(Peygamberin sözlü ve fiili uygulamaları) bakarak öğrenmiştir müslümanlar.

  6. Yazan:fatma gökhan Tarih: Haz 14, 2013 | Reply

    İmamın arkasında saf tutanlar geziye destek için mi saf tuttu yoksa vakit namazı kaçmasın diye şuracıkta namazımı eda edeyim diyenlerden mi?Bilemeyiz, zira kalp kısmı bize kapalı, içini yalnız Allah bilir.

    Orada imamlık yapan İhsan Eliaçık’ın münafıklığını da, arkada saf tutan her biri ayrı dünya insanların kalbini de en iyi Onları var eden bilir!

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin