RSS Feed for This Post

Kitap tanıtan kitap 5

kitap tanitan kitap 5İmkânsız bir buluşma düşleyin: Nietzsche, Montaigne, Chomsky ile Fârâbî bir arada. Ama yalnız değiller, hemen yanı başlarına John Berger, Cahit Zarifoğlu, André Gorz , Oğuz Atay, İsmet Özel, Amin Maalouf, Gilbert Achcar, Nevzat Tarhan, Randy Pausch ve daha bir çok aşina olduğumuz yazar, şair, düşünür gelip oturmuş. Bu imkânsız buluşmayı Derin Düşünce sitesinin yazarlarına borçluyuz. Sadık dostlarımız Alper Gürkan, Mustafacan Özdemir, Mehmet Alaca, Mehmet Salih Demir ve en az “eskiler” kadar çalışıp didinen genç yetenekler: Essenza, Esma Serra İlhan, Gülsüm Kavuncu Eryilmaz, Abdülkadir Hacıaraboğlu, Azat Özgür. Kitap tanıtan kitapların beşincisini ilginize sunuyoruz, kitapların dünyasına açılan 23 pencereden bakmak için. Buradan indirebilirsiniz.

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:Derin Düşünce (@DDGrubu) Tarih: Şub 8, 2013 | Reply

    Kitap tanıtan kitap 5: http://t.co/ZxochUCA

  3. Yazan:Güncel Haberler (@guncelhaberler) Tarih: Şub 8, 2013 | Reply

    Kitap tanıtan kitap 5: http://t.co/ZCzPycDS

  4. Yazan:Mustafacan Özdemir (@McanOzdemir) Tarih: Şub 8, 2013 | Reply

    RT @DDGrubu: Kitap tanıtan kitap 5: http://t.co/ZxochUCA

  5. Yazan:A.kadir Hacıaraboğlu (@Hacaraboglu) Tarih: Şub 8, 2013 | Reply

    Derin Düşünce’nin 5. Kitap Tanıtan Kitap’ı: http://t.co/yKpU5OVo

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin