RSS Feed for This Post

Ocak ayında en çok okunan kitaplar

Geçtiğimiz ocak ayında sitemize gelen 75.551 tekil ziyaretçi toplam 21.639 e-kitap indirdi. Yeni kitaplar içinde Ekrem Senai’nin Organik dinimi geri istiyorum isimli bir kitabı rekor kırdı. Sadece 19 ocaktan beri yayında olmasına rağmen 334 kez indirildi, 53 kitap içinde 25inci oldu. Sanat ve Felsefe kitapları siyaset kategorisini yakından takip etti. E-kütüphanede mevcut 53 kitap içinden en çok indirilen 20 kitap toplam e-kitap talebinin %83’ünü teşkil etti. Gündemde olan Kürt meselesinin etkisiyle Türkiye bölünür mü? 1339 indirme ile birinci oldu. Tabi bir de çok büyuk ilgi gören kitap tanıtan kitap serisinden bahsetmek gerek. Tek bir e-kitap gibi bakılırsa bu ayın birincisi  olabilir. 4 kitap tanıtan e-kitap sırasıyla 799 + 442 + 463 +334 kez yani toplam 2038 kez indirildi. İşte ocak ayının en çok indirilen kitapları:

  1. Türkiye bölünür mü?
  2. İslâmcılık, Devrim ile Demokrasi Kavşağında
  3. Derin MAЯҖ
  4. Roman nedir? Nasıl Yazılır?
  5. Banka Ordudan Tehlikelidir!(Yeni)
  6. Amerika Tedavi Edilebilir mi?
  7. Asimilasyon ile Şiddet Kıskacında Ulusalcı Kürtler
  8. Ölümden Bahseden Kitap
  9. Kitap Tanıtan Kitap 1
  10. Jean-Paul Sartre ile Kaliteli bir Ateizme Doğru (Yeni)
  11. Zaman Nedir?
  12. Derin Göz
  13. İnsan’sız Sinema Olur mu?
  14. Sosyalizm İslam’a uyar mı?  (Yeni)
  15. Derin İnsan 
  16. Türkiye’nin Ulus-Devlet Sorunu
  17. Kendi ülkesini işgal eden ordu
  18. Sanat Yoluyla Hakikat Bulunur mu? (Yeni)
  19. Liberalizm Demokrasiyi Susturunca
  20. Aydın kimdir? Muhafaza’nın ve Değişim’in kimyası

 

 

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:Güncel Haberler (@guncelhaberler) Tarih: Şub 2, 2013 | Reply

    Ocak ayında en çok okunan kitaplar: http://t.co/ZzIZXAg2

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin