RSS Feed for This Post

Ocak ayında en çok okunan kitaplar

Geçtiğimiz ocak ayında sitemize gelen 69.506 tekil ziyaretçi toplam 12.974 e-kitap indirdi. Yeni kitaplar kadar eskileri de ilgi görmeye devam ediyor. Sanat ve felsefe kitapları siyaset kategorisini çok yakından takip etti geçen ay. E-kütüphanede mevcut 53 kitap içinden en çok indirilen 15’i toplam e-kitap talebinin %60’ını teşkil etti. İşte ocak ayının en çok indirilen kitapları:

  1. İslâmcılık, Devrim ile Demokrasi Kavşağında
  2. Türkiye bölünür mü?
  3. Derin MAЯҖ
  4. Asimilasyon ile Şiddet Kıskacında Ulusalcı Kürtler
  5. Türkiye’nin Ulus-Devlet Sorunu
  6. Kendi ülkesini işgal eden ordu
  7. Roman nedir? Nasıl Yazılır?
  8. Tarih şaşırmaktır
  9. Zaman Nedir?
  10. Derin Göz
  11. Derin İnsan 
  12. Liberalizm Demokrasiyi Susturunca
  13. Sanat karanlıkta çakılmış bir kibrittir…
  14. Liberalizmin Kara Kitabı
  15. Alaturka Laiklik: “Beni bir bir sen anladın, sen de yanlış anladın!”

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin