RSS Feed for This Post

Derin Düşünce kitaplarını indirmenin bir başka yolu

Biliyorsunuz sitemizdeki sanal kütüphanede 50’den fazla e-kitap indirilebilir. Siyaset, Sanat, Tarih, Kemalizm, Eşcinsellik, İslâm, Kadın hakları, Feminizm, Felsefe… Değişik konulara, ilgi alanlarına yönelik 52 kitap, tabi şimdilik… Hemen her ay 10.000 civarında kitap indiriliyor bu sayfadan. Okurlarımız sağ olsunlar bu kitapları paylaşım sitelerine de yüklüyor. Eğer herhangi bir sebeple DD’ye erişemezseniz bu sitelerden de istifade edebilirsiniz. Tabi oradan indirilen kitapların sayısı bizim aylık istatistiklerimize girmiyor ama okurlarımıza kolaylık sağlaması açısından dikkate değer.

Scribd.com’dan indirmek için

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:mrtnrn Tarih: Oca 18, 2012 | Reply

    Eğer kitaplar epub formatında da sunulursa hem tablet, hem e-book, hem de akıllı telefonlardan daha rahat okunacağını düşünüyorum…
    Editör duy sesimizi:)

  3. Yazan:Mehmet Yılmaz Tarih: Oca 18, 2012 | Reply

    selam dostum,

    PDF’ten çeviren program varsa bi zahmet ellerinden öper 🙂

    alt tarafi 50 tanecik kitap, iste selam verdin borçlu çiktin, sen CONVERT yap, biz koyalim siteye, haydi eller klavyeye 🙂

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin