RSS Feed for This Post

Gazze için bir proje

Betül Hanim’dan sevgilerle

Gazze’li Samouni ailesi iki yil onceki Israil saldirisinda bir cok ferdini, evlerini ve gecim kaynaklari olan bahcelerini kaybettiler. Ailenin 112 cocugu kimsesiz ve desteksiz kaldi. Ken O’Keefe gectigimiz aylarda  ailenin bahcesine oldurulen her bir aile ferdi icin bir zeytin agaci dikmek icin yardim kampanyasi baslatmisti: http://bit.ly/hYXRwU . Kampanya beklenilenden fazla yardim toplayinca bir de oyun alani eklediler (video: http://bit.ly/eW97lD ) Son olarak buranin bir toplum merkezi ve sinifa donusturulebilmesi icin yeni bir kampanya baslatmis.  Gerekli malzemeleri goturebilmesi icin Londra’da bir otobus satin almislar ve yardimlarimizi bekliyorlar:   http://bit.ly/ggLj8U Katilmak icin kredi kartiniz veya PayPal’inizin olmasi yeterli.

 Yadima ihtiyaci olabilecekler icin;
 “Contribute Now”
Step 1   Enter your contribution amount / Yapmak istediginiz yardim miktari
Step 2   Enter and confirm your email address / Email adresiniz ve yeniden email adresiniz. Send me occasional emails, such as our monthly newsletter ‘in cekini kaldirmayi unutmayin.
Step 3  Select how you’d like your contribution to be displayed on the public campaign page / Yardiminizin kapmaya sitesinde nasil gosterilecegini secin:
     -Visible / Gorunur . Adimi ve yardim miktarimi goster
     – Identity Only / Sadece adimi goster yardim miktarini gizle.
     – Anonymous / Anonim
Step 4 Comment – Yorum ekleyebilirsiniz

Step 5 Odemeyi nasil yapacaginizi secin:

    – Kredi Karti veya Banka Karti.
    – PayPal

Ken O’Keefe Mavi Marmara gazisi, eski USA denizcisi, Irak icin canli kalkan eyleminin kurucusuydu. Kanada Vancouver’da Amerikan vatandasligini terketti. Mavi Marmara’dan sonra Road to hope/ Umuda yolculuk hareketiyle beraber  bir baska gemiyle Gazze’ye gitmeye calisti, olmadi.  Sonunda Misir uzerinden kara yoluyla gecebildi (video http://bit.ly/gEsczA ) Kasim ayindan beri Gazze’de. Videolariyla Facebook ve Twitter guncellemeleriyle ordaki gozumuz kulagimiz, yardimlariyla elimiz oldu.

Trackback URL

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin